Broj 5
Početna > Intervju > MOJE SEKSI HALJINE

Bojana Stefanović

MOJE SEKSI HALJINE

Sa pravom manekenskom figurom, glumica Bojana Stefanović bi mogla da prošeta bilo kojom modnom pistom. Mada su joj mladost obeležili brojni modni eksperimenti, danas je uglavnom obučena sportsko-elegantno. Obožava seksi haljine “a la Merlinka”i mašta da se jednog dana na nekoj beogradskoj premijeri pojavi u kreaciji svog omiljenog kreatora Eli Saaba.

Stalno je angažovana u Narodnom pozorištu ali je proteklih dana, zbog uloge Puslice i premijere “Neki to vole vruće“, svakodnevno bila na probama u pozorištu na Terazijama. Glumicu Bojanu Stefanović mnogi su upamtili po ulogama ostvarenim u predstavama matičnog pozorišta – “Velikoj drami”, “Sabirnom centru”, “Ribarskim svađama”a zbog atraktivnog izgleda angažovana je za snimanje preko 100 reklama. Trenutno radi na sinhronizaciji crtane serije “Aladin“ i nagoveštava da bi uskoro mogla da se oproba kao tv voditeljka. Najčešće je u farmerkama, patikama i košuljama mada joj se često dogodi da u trenerci dođe u pozorište na probe.

 - Ranije mi se sviđalo da nosim šareno. Naravno, bile su obavezne štiklice jer je moralo da klapće. Imala sam stalnu potrebu da eksperimentišem. Nekad je to bio hipi, granč, jedino nikad nisam želela da budem dizelašica. Kao tinejdžerka sam bila veoma ekscentična ali danas moj stil je jednostavna garderoba. Sve sam bliža maminom načinu oblačenja a to je sportska elegancija.

 Seksi “a la Merlinka”

 Za večernje izlaske svoju dnevnu varijantu samo upotpuni jačom šminkom a ravnu obuću zameni cipelama sa visokom potpeticom. Kada poželi da izgleda seksi, retko kad se razgoliti pa minić uvek oblači na grilonke i uz roklu.

 - Ako obujem štikle, nikada ne otkrivam ramena. Ne dopada mi se to što se mlade devojčice golite i što im se predstavlja moda koja ih čini drugačijim nego što bi to trebale da budu. Vrhuncem seksi izgleda smatram haljinu “a la Merilin Monro” , uska, do kolena, koja prati liniju tela. U svom ormanu imam nekoliko takvih modela, sa kratkim rukavima i bez, od različitih materijala i dezena. Nisam zagovornik golih nogu i dekoltea sa minićem, posebno ne kada se tako obuku klinke.

 Zima nije godišnje doba koje mladu glumicu podstiče na modne eksperimente. Pošto  najviše voli da nosi suknje i haljine, s nestrpljenjem iščekuje leto. Uz vedre boje i tanke materijale kombinuje sandalice, nanule, ravne papuče.

 - Dosta je promišljena pri kupovini garderobe, verovatno zato jer nemam puno para pa ni ne mogu da se razbacujem. Zato dobro razmislim da ne pogrešim. Volim ženstvenu garderobu a omiljeni kreator mi je Eli Sab. Rado bih neku njegovu kreaciju obukla na primer za neku premijeru u Sava Centru. Ali, kod nas nema takvog glamura pa ću zato možda tu kombinaciju da ostavim za neki Kan. Ha,ha..

 Sa suncem u kosi

 Glumica Bojana Stefanović izuzetno atraktivan izgled duguje i svojoj dugoj, plavoj,  odnegovanoj kosi. Kaže da je kao dete uvek imala kratku paž frizuru a krajem srednje škole je poželela da bude dugokosa. Nije izdržala pa se ošišala tako da su napred ostali duži bičevi do vrha brade, pozadi je kosu skratila stepenasto i ofarbala se u crveno.

 - Prirodno sam svetlo smeđa, a na suncu mi kosa posvetli skoro do plave boje. Dugo sam imala svetle pramenove i mic po mic postadoh skroz plava. Jedno vreme sam bila i smeđa pa sam morala da se jače šminkam, čak i kvarcujem jer sam bila mnogo bleda. Brzo sam se vratila na svetlije tonove. Stvarno volim dugu kosu mada mi se veoma sviđa frizura Kameron Dijaz u filmu “Odmor“ ali se ne usuđujem na novi eksperiment. Volim kada mi se prelivaju pramenovi i taj utisak kao da “imam sunce u kosi”.

 Kada je preumorna, jedino san može da joj povrati snagu. Kaže da nije od onih žena koje umor s lica uklanjaju kolutovima krastavca niti može da ne spava nekoliko dana a onda da san nadoknadi u jednom danu. Jedini “lek“ za umor je spavanje i zato prethodno isključi telefone a svoje ukućane zamoli da budu tihi.

 - Kada imam novca, uživam da idem na masaže i na jogu. Kada dođe zima, opuštam se tako što se umotam u ćebe i čitam neku knjigu. Volim parfeme i imam ih nekoliko. Zimi mi baš prija “Cinema” Iv Sen Lorana, “Beautiful Love” Esti Loder, novi Versaće “Bright Crystal”. Nisam napustila ni moj nekada omiljeni parfem “Dalissime” od Salvadora Dalija. Lepa žena uvek treba lepo i da miriše.