Broj 49
Početna > Zanimljivosti > ODABERITE NAJBOLJE ZA VAS

Kakav brushalter nosite?

ODABERITE NAJBOLJE ZA VAS

Imate svoj omiljeni brushalter koji neprestano nosite, ali je već u stanju laganog raspada, boja mu je izbledela, a identičan model je nemoguće nabaviti? Ne očajavajte, danas je tehnologija izrade grudnjaka toliko uznapredovala da ćete sigurno pronaći savršen model za sebe

Prilikom kupovine brushaltera dobro je znati nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći pri lakšem odabiru.
 
  1. Odredite pravu veličinu!
  Mnoge žene još uvek ne znaju da se brushalteri razlikuju prema obimu leđa i prema veličini grudi. Tako prema obimu leđa grudnjaci imaju veličine od 75 do 105, a prema veličini grudi mere su označene slovima A, B, C, D, a na nekim modelima mogu se naći E i F, za izrazito velike grudi. S obzirom na to da je svaka žena drugačije građena, brushalteri su prilagođeni tim veličinama. Na primer, ženama koje imaju veće grudi (recimo potrebni su im grudnjaci veličine D), a imaju mali obim leđa, otprilike 75, treba veličina brushaltera 75D. Ako nošenje brusa izaziva bilo kakvu neprijatnost, znači da niste pogodili veličinu.  
 
  2. Obavezno probajte grudnjak!
  Dobro je da znate za koju priliku kupujete brushalter i ispod kakve odeće ćete ga nositi. Tako, od najobičnijih brushaltera bez žice ili sa žicom, postoje različite vrste grudnjaka od različitih vrsta materijala i jastučića, push-up grudnjaci, koji dodatno povećavaju grudi, i najnoviji brushalteri punjeni silikonom. Obavezno isprobajte grudnjak, jer je svaki model drugačiji. Samo po izgledu ne možete odrediti da li vam je dobra i veličina. Osim toga, brushalteri se razlikuju po bretelama. Tako su leti posebno popularni oni sa providnim bretelama ili bez njih, kako se ne bi nazirali ispod oskudnije odeće. Zimi to nije toliko bitno.
 
  3. Sa čipkom ili bez čipke                                                                                
  Treći, ali ništa manje važan korak pri kupovini brushaltera su boja i dezen. Kao i odeća, i donje rublje je podložno modnim trendovima i godišnjem dobu. Za svaki dan se najviše kupuju brushalteri bez čipke kako se ne bi nazirali ispod uske odeće. Ali, pošto je čipka ponovo u modi, verujemo da svaka dama u svom ormanu ipak ima jedan takav za specijalne prilike.