Broj 49
Početna > Zanimljivosti > LJUBAV JE U VAMA

Kako privući zgodnog macana

LJUBAV JE U VAMA

Istina je da muškarce instinktivno privlače žene s velikim grudima i seksi izgleda. Ali, pametni muškarci su dovoljno inteligentni da vide još ponešto... između redova

Možda je to zbog toga što muškarci žele pravu ljubav, a teško je pronalaze, ali za većinu je zaljubljenost važnija od lepote. Muškarce definitivno ne interesuju žene koje nisu zaljubljene u njih. Zato, svaku priliku iskoristite kako biste pokazali koliko ste topli, otvoreni i ljupki. Pokažite svoju ranjivu stranu. Ako ste bili toliko povređeni u prošlim vezama pa se bojite da se otvorite i ponovo zaljubite, muškarac će odmah to prepoznati. Ako imate problema s privlačenjem muškaraca, pokušajte da budete otvoreniji i zaljubljiviji. 

  BUDITE NASMEJANE
  Biti vesela i srećna mnogo je važnije nego biti lepa. Kada muškarci govore o kvalitetima koje žele kod žena, najčešće spominju „dobru, nasmejanu i pozitivnu osobu". Ništa nije važnije kod osvajanja muškaraca kao slika koju stvori o vama, kakvi ste i kakvi ćete biti. Dakle, ako želite da privučete srećnog i zdravog muškarca, budite i izgledajte srećno, uživajte u životu i dobro se zabavljajte.
 
  REŠAVAJTE PROBLEME
  Ako niste zadovoljni životom, zadržite to za sebe i radite na rešavanju problema. Muškarce privlače žene koje uživaju u svom životu. Vaš ljubavnik ne bi trebalo da bude vaš advokat, još manje psihoterapeut. Istina je da nijednog muškarca ne privlači depresivna žena, osim ako i sam nije neurotičan. Ako upoznate dečka koji se čini srećnim slušajući vaše žalopojke, neka vas to ne oduševljava, trebalo bi da se zabrinete. Muškarac koji se zaljubi u vas dok ste u depresivnom stanju ili je očajan ili želi da se oseća nadmoćno. Od vas će se odljubiti kada postanete srećni i zadovoljni.
 
  RASKINITE AKO VAS GUŠI
  Nemojte ostajati u vezi koja ne vodi nikuda, čekajući da se nešto desi i reši sve. Kada ste napola u vezi, niste dostupni predivnim muškarcima koji prolaze pored vas. Svaki muškarac će brzo osetiti vašu zauzetost, a vi ćete ostati s muškarcem koji vas čini nesrećnom.
 
  POKAŽITE PRAVO LICE
  Morate biti stabilni, čvrsti, s obe noge na zemlji. Ako ste neurotični, bez imalo stabilnosti u životu, nijedan muškarac neće poželeti da bude sa vama.
  Ako ste divlji i nepouzdan tip žene, takve ćete muškarce i privlačiti. Naravno, muškarce privlače pomalo luckaste i nestabilne žene, ali za seks. Kasnije, za ozbiljnu vezu, stabilan muškarac traži stabilnu ženu. Želi nekoga ko može da brine o njegovoj deci, domu i ko mu može biti podrška u životu. Traži nekoga na koga može da se osloni.
  Kada ste spremni za ozbiljnu vezu, pokažite se u pravom svetlu muškarcu koji vas zanima. Nemojte glumiti nekog drugog, jer ako vas prihvati takvu kakva jeste, to će biti prava stvar i on će odmah znati da ste tip žene s kojom može izgraditi lep život. Takva veza ima šansu da opstane dugo.