Broj 46
Početna > Zanimljivosti > BEZ ČEGA MUŠKARCI NE MOGU

Kako pobediti njegove druge ljubavi

BEZ ČEGA MUŠKARCI NE MOGU

Prijatelji s kojima pije pivo i gleda utakmice, majka koja ga stalno zove i pita da li je sve u redu, poslovne kolege koji ga odvlače na večere, sigurno su često mnogim ženama dizali pritisak i išli na živce. Umesto da ih ignorišete ili, što je još gore, da pokušate da vašeg dragog odvojite od njih, naučite kako da se nosite s konkurencijom

Prijatelji
Muškarci jednostavno ne mogu bez svojih prijatelja! Nemojte da mislite da druženje sa prijateljima znači da je odbacio vas i nemojte da mu postavljate uslove i zabrane kada želi da se vidi sa svojim drugovima jer bi to moglo da izazove haos. Time ga samo možete udaljiti od sebe! Probajte da im se ponekad priključite i pokušajte da zavolite stvari koje oni vole.

Sport
Sport je za muškarce rekreacija, adrenalin i element koji je važan u njihovim životima. To je jedan od načina na koji izražavaju svoju muškost. Kada vaš dragi želi da gleda važnu utakmicu ili ima dogovoren fudbal sa drugovima, umesto da sedite kod kuće, kvalitetno organizujte svoje vreme. Ako se ipak doslovno ne odvaja od sportskih kanala, probajte da mu uzvratite sličnom taktikom. Kada shvati kako je to kada vi samo gledate televiziju, možda će i on malo smanjiti svoju strast za praćenjem svih sportskih događaja.

Njegova mama
Nemojte tražiti od njega da sa njom provodi manje vremena. Pokušajte da je razumete i probajte da joj se približite. Kako neke majke ipak znaju da preteraju, odredite granicu. Nedeljni ručak i rođendani mogu biti zajednička druženja gde će svi biti zadovoljni.

Kolege s posla
Pokušajte da shvatite njegove kolege i dinamiku posla kako ne biste stalno bili nezadovoljni jer previše radi. Osim toga, kada upoznate ljude i način rada, možete mu biti velika podrška kada je pod stresom. Najbolji način da mu odagnate misli s poslovnih briga jeste beg od posla. Ukoliko ste u mogućnosti, rezervišite vikend samo za vas dvoje ili idite u šetnju u prirodu, na romantičnu večeru... Šta god vam padne na pamet, sigurno će pomoći!