Broj 45
Početna > Zanimljivosti > LJUBAVNE IGRE

Orgazam za nagradu

LJUBAVNE IGRE

Nekoliko istraživanja pokazalo je da čak 70 odsto žena u nekom periodu svog života glumi orgazam. Saznajte da li se vaša voljena pretvara i koji su pravi pokazatelji

Razlozi zbog kojih žena glumi zadovoljstvo mogu biti brojni. Jedno je sigurno - tu niko nije zadovoljan niti zadovoljen. Ako želite da znate istinu da li u krevetu imate glumicu, obratite pažnju na sledeće detalje:

Crvene usne Ovo se odnosi i na usne, ali i na vaginalne usne. Dok doživljava orgazam, usne će postati crvenije i malo će nateći. Da biste uočili ovu promenu, svetla moraju biti upaljena.

Vaginalni grčevi Vaginalni grčevi najbolji su pokazatelj da ste svoju voljenu damu doveli do vrhunca. To ne može da se odglumi. Tokom orgazma svaka žena bi trebalo da doživi tri do deset vaginalnih kontrakcija, od kojih će nekoliko prvih biti najjače. Po tome ćete najsigurnije znate da li je doživela orgazam.

Znojenje Iznenadno znojenje znači da njeno telo užurbano radi i da su disanje i krvni pritisak ubrzani.

Povlačenje vrha klitorisa To se događa pred orgazam, ali da biste na ovaj način videli da li vas obmanjuje, morate voditi ljubav na svetlu, ali i biti u pozi u kojoj je to vidljivo.

Raširene zenice Još jedan znak koji će vam jasno pokazati glumi li jesu raširene zenice. Naravno, to je teško ustanoviti ako je mrak i ako su vašoj partnerki zatvorene oči. Ali, ako na taj način želite da otkrijete da li je glumica, recite joj da volite kada vas gleda u oči.

Pitajte je! Najjednostavnije je da je pitate. Dokazano je da parovi koji komuniciraju i otvoreno pričaju o svojoj seksualnosti imaju bolji seks.

Govor tela Ako je pitate da li je ikad glumila orgazam, imajte na umu da će teško priznati. Posebno obratite pažnju na govor tela. Ukoliko dodiruje usta ili skreće pogled, to bi mogao biti znak da ne govori istinu.
Promenite pozu Ako saznate da je vaša voljena glumica, nemojte odmah padati u očaj. Razmislite dobro u čemu je problem...

Neki razlozi za glumu
1. Da ih ne bi smatrali frigidnima.
2. Žene često glume orgazam kad imaju dužu vezu i počnu da osećaju monotoniju.
3. Da ne bi povredile partnerov ego.
4. Neke žene više brinu o partneru nego o sebi.
5. Većinu muškaraca stimuliše reakcija njihove partnerke.