Broj 43
Početna > Zanimljivosti > HOROSKOPSKI LJUBAVNICI

Kakvi ste u krevetu?

HOROSKOPSKI LJUBAVNICI

Šta je za koga seks, šta traži od partnera i koliko je spreman da pruži? Kakav je ko ljubavnik i kakve ljubavnike traži? Svi horoskopski znaci imaju nešto zajedničko. Sigurno znate šta želite u vezama i seksu, ali ovaj tekst može da vam otkrije i ponešto o partneru i njegovim skrivenim željama

Ovan
  Ovan je neustrašiv ljubavnik, koncentrisan na fizički deo ljubavi, obdaren izdržljivošću za celu noć. Ne boji se da eksperimentiše, što znači da mu je neophodan partner otvorenog uma. On ili ona mora da zadovolji Ovna u potpunosti jer u protivnom Ovan odlazi. Strastveni i izuzetno zahtevni Ovnovi žele još nešto - žele da se osećaju sigurno u seksualnoj vezi. Ako to ne dobiju, u njima se budi gadna ljubomora!
 
  Bik
  Bik je srećan kad senzualni „okršaji” traju celu noć. On je „električni zec” Zodijaka. Dani i noći seksualnih igrica trebalo bi da budu isprekidani razgovorom, fantazijom, zavođenjem, dobrim jelom. Sve je to neophodno da bi se Bik dobro osećao. Često mu seks služi kao sredstvo opuštanja od svakodnevice.
 
  Blizanci
  Blizanci ne traže puno, samo nekog ko će podstaknuti njihov um. Pri tom žele da se dobro zabave. Blizanci su uvek u potrazi za savršenim ljubavnikom i savršenim seksualnim iskustvom. Kad ga nađu, želeće da dobiju, ali i daju potpuno zadovoljstvo svim čulima - vidu, sluhu i, najbitnije, dodiru.
 
  Rak
  Seksualni susret s Rakom je nalik sporom plesu. Sve što se događa s Rakom, događa se na obostrano zadovoljstvo partnera. Intuitivan kakav jeste, lako oseti šta partner zaista želi. Seks poredi s ljubavlju, domom i srcem. Svako ko se upusti u vezu s ovim znakom oslobodiće erupciju njegove potrebe za senzualnim ugađanjem partneru. Kao vodeni znak, Rak voli seks u vodi i na plaži.
 
  Lav
  Lav pre svega želi akciju i ceni tuđu inicijativu. Ako Lava želite da navedete da se zaljubi, treba da mu laskate i tako ga dovedete u stanje ekstaze. On voli zavođenje i predigru. Dobro postavljeno ogledalo u spavaćoj sobi je uvek dobrodošlo kako bi se u njemu ogledala njihova zlatna griva i mačkasti pokreti.
 
  Devica
  Ljubavni žar se podstiče sitnicama u seksu, a Devica je majstor detalja. Ona je ljubavnik perfekcionista koji male stvari nikad neće prevideti. Ako partneru uspe da iz Device izvuče na površinu njenu pravu prirodu, kao nagradu dobiće najslobodoumnijeg ljubavnika/ljubavnicu.
   
  Vaga
  Za Vagu je seks često nešto umno, psihičko. Uvek teži ravnoteži, pa tako i u seksu - često razmišlja o tome šta je to što oba partnera žele. Voli zavođenje, predigru i mnogo razgovora koji vode do vruće akcije. Vaga traži talentovanog i atraktivnog partnera jer smatra da s njom partner dobija isto. Vage su među zodijačkim znacima najsklonije seksualnim igračkama i pomagalima.
 
  Škorpija
  On je seks majstor Zodijaka! Seksualna hrabrost mu je legendarna. Škorpija može da se uzbudi na svaki zavodljiv treptaj oka i tajanstven pogled. On ima gotovo nadnaravan libido. Voli da partneru pruži senzualno zadovoljstvo, mada uživa i u primanju. Raznolikost je začin života - to je zlatno pravilo Škorpije.
 
  Strelac
  Seks je najlepši čin za Strelca. Njegov veliki libido najbolje se slaže s partnerom koji je umetnički nastrojen. Nije stidljiv i kao što njegov znak predstavlja pola životinju - pola čoveka, on je prava seksualna životinja. Strelac razvija osećaj obožavanja naspram dostojnog ljubavnika.
 
  Jarac
  Ispod hladnokrvne površine Jarca skriva se užarena unutrašnjost koja čeka ljubavnika da je otkrije. Kod njega sreća u seksu zavisi od stepena zaljubljenosti. S jedne strane, mrze da budu zavisne od partnera, a s druge, obožavaju da ih partner mazi i pazi. Sa snažnim partnerom, jakog libida i punim razumevanja, Jarčevi postaju veseli i eksplodiraju od užitka.
 
  Vodolija
  Ako Vodolija može da raspravlja i deli svoje misli sa partnerom, stvari u krevetu će se odvijati jako dobro. Njihova znatiželja tera ih da eksperimentišu! Pitanje uma i tela - teško je reći šta je Vodoliji bitnije.
 
  Ribe
  Seks je emotivna stvar za Ribe, kao i sve ostalo u njihovom životu. Imaju veliku seksualnu želju i vole kad su stvari nestalne i promenljive. Ako se njihov partner prepusti krilima mašte, imaće neverovatno uzbudljivu noć. Ribe vole da zadovolje partnera, pa je veza s njima obostrano zadovoljstvo. Kao i Rakovi, najviše uživaju u seksu u vodi.