Broj 42
Početna > Intervju > UPOZNAĆU DANIJELOVE RODITELJE

Slavica Ćukteraš

UPOZNAĆU DANIJELOVE RODITELJE

Najnoviji par estradne srpsko-crnogorske scene Slavica Ćukteraš i Danijel Alibabić pre više od mesec dana uplovili su u strasnu emotivnu vezu kojoj mnogi predviđaju svetlu budućnost

Iako su se u početku svim silama trudili da romansu drže podalje od javnosti, nežna osećanja i zaljubljeni pogledi nisu mogli dugo da se skrivaju. Ekskluzivno za magazin Stil, Slavica otkriva kako su se upoznali, čime ju je Danijel osvojio, da li su započeli zajednički život i kako je okolina reagovala na njihovu vezu.
Kako si reagovala kada si čula da Danijel želi da napiše pesmu za tebe?
Moram da priznam da, iako me je iznenadilo, veoma mi je imponovalo. Ubrzo posle toga počeli smo da se čujemo telefonom i da razmenjujemo SMS poruke.
Da li si pratila „Velikog brata” kada je Danijel učestvovao?
Jesam, kad god sam imala vremena. I tada sam imala lepo mišljenje o njemu, mada su mi, u suštini, svi bili super. Štaviše, razmišljala sam da uđem u kuću sledeće godine, ali sam ipak odustala od te ideje.
Kako je izgledao vaš prvi susret?

Imala sam nastup u Crnoj Gori, pa sam iskoristila priliku da se vidimo. Pre svega toga smo se dopisivali, iako se nikada nismo videli, čak smo noćima zajedno igrali igrice na internetu, ja kod svoje kuće, on kod svoje. Znali smo da četujemo do ranih jutarnjih sati. Kasnije mi je rekao: „Jao, Slavice, kada sam te prvi put video, meni su se noge odsekle!" I ja sam imala tremu, ali pošto sam po prirodi pričljiva, meljem kao vodenica, uspela sam to da prevaziđem pričom. Stalno sam ga nešto zapitkivala i non-stop sam pričala. Rodila se ljubav i, evo, nas dvoje smo zajedno mesec i po dana!
Čime te je Danijel osvojio?
Osvojio me je šarmom, lepim manirima, inteligencijom. Oborilo me je s nogu koliko je pažljiv, nežan i vaspitan.
Čime si ti njega osvojila?
To morate njega da pitate! (smeh) Ludošću!
Pisalo se da voliš starije muškarce, a Danijel je mlađi od tebe...
Danijel je mlađi od mene tri godine, ali nam to uopšte ne smeta. Nas dvoje se savršeno slažemo i lepo funkcionišemo. Ne privlače me godine muškarca, već ono što on u sebi nosi. Nisu bitne godine, već razumevanje dvoje ljudi i to da oni treba da budu prijatelji, pa tek onda ljubavnici i sve ostalo.
Kako bi opisala vašu vezu?
Svaki početak veze je prelep, fenomenalno nam je. Nadam se da će tako i ostati!
Kako je okolina reagovala na vašu vezu?
Reakcije su pozitivne, svima smo slatki i simpatični. Danijel je upoznao moje roditelje, moja mama je oduševljena njim, kao i moje drugarice. Upoznala sam i njegove drugove koji su me lepo prihvatili, a sledeće nedelje treba da idem u Crnu Goru da upoznam njegove roditelje, čemu se baš radujem.
Da li ste započeli život udvoje?
Nismo još. Imam stan u Beogradu i kad god Danijel dođe ovde, kod mene je. Pošto zajedno radimo na jednom projektu, imamo zajedničke obaveze, sasvim je normalno da bude kod mene. Kako smo preko dana preokupirani poslom, veče je rezervisano samo za nas!
Da li te ponekada Danijel iznenadi kafom u krevetu?
On je zaista divna osoba. Veoma je pažljiv, tako da me uvek iznenadi lepim cvećem. Što se večera i kuvanja tiče, ja ne kuvam, za to nam služe restorani.
Koliko često se viđate?
Nedeljno budemo po četiri dana zajedno, a kada je on u Crnoj Gori, non-stop se čujemo i dopisujemo.
Otkrij nam deo pesme koju ti je Danijel napisao.
„Da je imam, ne bih plakala, tvoju ljubav bih vešto čuvala. Ali nemam ni najmanji zagrljaj, sem pogled tvoj između redova..."
Koju pesmu bi ti njemu otpevala na uvce?
„Prvi put, prvi put je slatko poput sna..."
Ima li ljubomore u vašoj vezi?
Za sada nema. Bezgranično verujemo jedno drugom, čak i kada smo razdvojeni. U svakom momentu znam gde je i šta radi, kao što on zna gde sam ja, što bi se reklo - nema laži, nema prevare...
Da li se savetujete kada je reč o muzici?
Kako da ne, često nam se mišljenja sukobljavaju. Stalno mi govori: „Moraš malo da o'ladiš, da izgladiš taj glas", na šta mu ja kažem: „Pusti me, bre, sa zabavnom muzikom!" Što se zajedničkog dueta tiče, on je izvrstan i talentovan pevač, samo nam fali dobra pesma. Danijel nikada ne ide sa mnom na nastupe, niti se ja mešam u njegov posao i to mi sasvim odgovara. Često u šali zna da me pita da li mi se neko udvarao.
Kako reaguješ kada vidiš spot sa „Sunčanih skala” sa Lejlom, Danijelovom bivšom devojkom?
U to vreme se nas dvoje nismo ni znali. Oni su bili u vezi, kao što sam i ja imala veze pre Danijela. Nije to ništa strašno, štaviše, simpatično mi je. Nisam nimalo ljubomorna, oni su sada prijatelji i to mi ne smeta.
Pravite li planove za budućnost?
Mi smo mladi za sve to, zabavljamo se tek mesec i po dana. Ima vremena za zajedničku budućnost...