Broj 37
Početna > Intervju > SEKSIPIL JE U MENI

Slavica Ćukteraš

SEKSIPIL JE U MENI

Posle uspeha na audiciji za Zvezde Granda, atraktivna pevačica Slavica Ćukteraš stala je rame uz rame sa najvećim domaćim folk zvezdama.

Slavica tvrdi da saveti modnih stilista nisu neophodni za njen posao, priznaje da je bole razni natpisi po novinama, kao i da se ne druži sa koleginicama, ali je sa svima u korektnim odnosima.
 
  Kako bi opisala svoj stil oblačenja?
  Oblačim se mladalački, u skladu sa svojim godinama. Uvek pratim svoje raspoloženje i shodno tome biram odevnu kombinaciju.
  Pratiš li modne trendove?
  Ne pratim modu striktno i po svaku cenu. Kao i većina žena, kupujem garderobu koja mi se dopadne "na prvu loptu", ali i onu u kojoj se osećam prijatno.
  Voliš li firmiranu garderobu?
  Firmirane stvari imam, a najčešće ih nosim na nastupima. Imam nekoliko markiranih haljina, ali kupila sam ih prvenstveno jer su mi se veoma dopale a ne zato što imaju prišivene etikete poznatih kreatora. Privatno mi i nije toliko bitno da li je nešto brendirano ili ne.
  Imaš li omiljenog modnog kreatora?
  To su Armani i Kavali. Što se modnih marki tiče, one su izjednačene - ne forsiram nijednu.
  Da li su saveti modnih stilista neophodni za tvoj posao?
  Nisu! Kada je reč o garderobi, uvek se oslanjam na raspoloženje i na svoj ukus. Najbitnije mi je da se ono što obučem meni dopada i da se u tome osećam prijatno. Dešava se ponekad i da pogrešim pri izboru garderobe, ali sve je to normalno.
  Koliko vremena ti je potrebno da se spremiš za običan izlazak, a koliko za nastup?
  Zavisi od situacije. Mogu biti spremna za najviše 20 minuta, a ukoliko imam više vremena onda uživam u šminkanju i doterivanju.
  Koji odevni predmeti dominiraju u tvom ormaru?
  Majice i farmerice su definitivno moji najdraži komadi garderobe i njih imam najviše u ormaru.
  Da li si kupoholičarka?
  Jesam! I kada sam raspoložena i kada sam u depresiji, kupovina krpica mi uvek prija. Kao i svaka žena, često stanem ispred ormara i konstatujem kako nemam šta da obučem! Ipak, šoping je najlepša stvar za ženu!
  U čemu se osećaš najprijatnije, a u čemu najseksepilnije?
  Najprijatnije se osećam u farmerkama i majici, a što se seksepila tiče - to je nešto što se nosi unutra i svaka žena zrači nekim specifičnim seksepilom.
  Šta je to što će uvek biti u trendu?
  Definitivno džins! Mislim da bi ove sezone svaka žena trebalo da ima belo odelo!
  Kako održavaš vitku liniju?
  Vitku liniju uopšte ne održavam, ona je bogom data. Ne držim dijete, niti preterano vodim računa o tome šta jedem. Čak se često trudim da ne izgubim koji kilogram. Odskora sam dva puta dnevno na stepu i to mi je sve vežbanje.
  Kako se neguješ?
  Idem u solarijum, kod kozmetičara, na manikir, kod frizera, na masaže. Sve ih redovno posećujem i u tome uživam. Smatram da bi svaka devojka trebalo da to sebi priušti, naravno u skladu sa mogućnostima. Posle šopinga, to je druga najbolja stvar za žene!
  Po kom parfemu si prepoznatljiva?
  Često menjam parfeme, ali najdraži mi je "Chanel mademoiselle".
  Da li više voliš kovrdžavu ili ravnu frizuru?
  Mnogo volim dugu kosu, a da bi ona lepo izgledala moram često da stavljam razna pakovanja. Negujem je Revlon preparatima. Volim i ravnu i kovrdžavu kosu, samo je pitanje raspoloženja za koju ću se frizuru odlučiti.
  Da li ti je bitno kako se oblači osoba sa kojom si u vezi?
  Lagala bih ako bih rekla da nije.
  Koje osobine bi trebalo da poseduje muškarac da bi te osvojio?
  Trebalo bi da bude šarmantan i da u ženi ne vidi samo lepo telo! Mnoge stvari su bitnije od izgleda - trebalo bi da obrati pažnju na ono šta žena nosi u sebi. Kod suprotnog pola odbija me vulgarnost i dvoličnost.
  Kako se oblačiš za ljubavni sastanak?
  Zavisi gde ćemo se naći i izaći!
  Koliko te pogađaju razni natpisi u novinama?
  Novine koje se bave poluistinom i izmišljotinama zlonamerne su i zato pišu razne gluposti. Ti natpisi nisu nimalo prijatni, pogode me, ali ih i brzo prebolim, dok, recimo, nimalo ne reagujem na kritike modnog žirija.
  Da li se privatno družiš sa koleginicama?
  Ne družim se ni sa jednom od njih, ali sam sa svima u korektnim odnosima.
  Koja pevačica, po tvom mišljenju, ima najviše stila na estradi?
  Što jeste, jeste - Ceca!