Broj 36
Početna > Zanimljivosti > NEPOŽELJNI MUŠKARCI

Škrtice i dosadnjakoviće niko neće

NEPOŽELJNI MUŠKARCI

Postoje muškarci koji privlače žene poput magneta, ali s druge strane postoje i muškarci koje žene uglavnom izbegavaju

Nesiguran muškarac
Ovaj muškarac je previše emotivan i svoje osećaje deli sa partnerkom. On stalno sumnja u sebe i ima neverovatnu potrebu da mu stalno dokazujete ljubav.
Zašto je neprivlačan?
Samopouzdanje i nezavisnost su vrlo privlačne osobine kod muškarca, nesigurnost i zavisnost nisu. Većina žena kod muškarca traži podršku, partnera na koga može da se osloni u svakom trenutku. I bez obzira na to što žene često ulaze u vezu nesigurne, kod muškarca to neće trpeti.

Predvidljiv muškarac
Žene ne vole predvidljive tipove. On sledi svoje navike i ništa ne menja, a to postaje dosadno. Devojke vole iznenađenja, to je prva lekcija u muvanju!
Zašto je neprivlačan?
Ženama treba određena doza nepredvidljivosti, one žele muškarca slobodnog duha. Postoji teza da žene „padaju" na loše momke, što, u stvari, nije istina. One se ne zaljubljuju u njihove loše osobine nego nepredvidljivost. Nepredvidljiv dečko je na svoj način neodoljiv.

Arogantan tip
Ima ogroman ego, dovoljan je samom sebi i na svakoga gleda sa visine.
Zašto je neprivlačan?
Žene često posmatraju kako se muškarac odnosi prema drugim ljudima da bi procenile njegov karakter.

Flertovanje
Ovaj muškarac uopšte ne pokušava da sakrije činjenicu da odmerava žene za susednim stolom.
Zašto je neprivlačan?
Ne samo da je njegovo ponašanje potpuno neprivlačno nego može biti i jako loše za ženino samopouzdanje. Ako se ponašate tako na prvom sastanku, nećete imati šanse ni kod jedne žene.

Škrtica
Nikad je ne časti u kafiću, nikad ne kupuje cveće, a na izlascima pije vodu, najjeftinije vino ili, što je najgore, očekuje da će uvek platiti žena.
Zašto je toliko neprivlačan?
Prvi sastanci bi trebalo da budu bezbrižni. Reči „štednja" i „skupo" ne bi trebalo da koristite. Ako devojka već na prvom izlasku stekne utisak da vam se na novčaniku „uhvatila paučina”, ostaćete brzo bez devojke.

Svađalica
Ovakva osoba svaki razgovor pretvara u raspravu.
Zašto je toliko neprivlačan?
Izlazak bi trebalo da bude lepo iskustvo. Konstantno svađanje i raspravljanje neće je povezati s vama.

Autor: Suzana Stanarević