Broj 33
Početna > Intervju > TRAŽIM USPEŠNOG MUŠKARCA

Goga Sekulić

TRAŽIM USPEŠNOG MUŠKARCA

Goga, kao i gotovo sve žene, često ispred punog ormara tvrdi kako nema šta da obuče. Još uvek traga za pravim muškarcem jer on mora da bude uspešan i, pre svega, iskren. Za sebe kaže da je pravi manijak za kupovinu, ali ipak tugu ne leči krpicama, već isključivo pevanjem!

Na muškarcu prvo primeti prste na rukama, sat i obuću, ali joj je mnogo bitnije da njen partner bude uspešan muškarac koji u svemu može da joj parira
  
  Koliko je izgled važan za osobu koja se bavi javnim poslom?
  Svaka osoba koja se bavi bilo kojim javnim poslom treba da vodi računa o sebi, da izgleda pristojno, ali ne i da preteruje. Naravno, svi mi imamo dobre i loše trenutke u životu. Recimo, ove godine, za razliku od prethodne, totalno sam nespremna došla na more. Prošle godine sam vodila računa o ishrani, zdravo se hranila i vežbala, što prošlih meseci nisam mogla da radim. U kući VB to je bilo nemoguće, čak sam odatle izašla sa pet kilograma viška, što je i normalno, jer sam najviše jela plazmu i eurokrem. Po izlasku sam slomila nogu i pet nedelja sam bila u gipsu. Više od dva meseca nisam mogla da se posvetim vežbanju, ali i sa slomljenom nogom sam se kretala koliko sam mogla.
  Koliko te opterećuju suvišni kilogrami?
  Smetaju mi, posebno kada vidim da ne mogu da uđem u neke stvari od prošle godine. Kada sam imala dobru liniju, vodila sam računa o ishrani, jela sam više puta na dan i to isključivo zdravu hranu, meso sa roštilja, salatu i braon šećer umesto belog, a umesto slatkiša bonžitu.
  Kako izlaziš na kraj sa celulitom?
  Do prošle godine nisam imala ni grama celulita, ali sada je druga priča. Masaže i kremice mogu vrlo malo da pomognu. Treninzi su najbolji za to.
  Kako se neguješ?
  Poslednjih deset godina negujem lice kod kozmetičarke koja mi radi tretmane isključivo sa francuskom kozmetikom. Vrlo mi je važno da imam kvalitetnu kozmetiku i šminku. Ranije sam silne pare bacala na Dior i Šanel, ali sada mi najviše odgovaraju preparati Ervebe. Od šminke koristim Klinikov puder, a najviše imam Mekove šminke. Ljudi mi govore da bez šminke izgledam mnogo mlađe. Ja se i ne šminkam mnogo. Koristim bronzana rumenila, a bitno mi je da imam dobar korektor, maskaru i sjaj za usne. Veliku pažnju posvećujem nezi zuba, redovno idem kod zubara na preglede i, hvala bogu, svi su mi zubi zdravi, lepi i beli.
  Pošto imaš nadograđenu kosu, kako je održavaš?
  Poslednje tri godine se ne farbam, pustila sam svoju prirodnu smeđu boju. Nadograđena kosa je veoma teška za održavanje, svaki treći dan idem kod frizera, ne mogu sama da je perem jer se lako zamrsi.
  Da li si, kao i većina žena, kupoholičarka?
  Veliki sam manijak što se tiče kupovine. U stanju sam da u trenutku potrošim sve, do poslednje pare, često znam i da preteram, što mi je velika greška. Uvek imam zacrtano gde i šta želim da kupim, nisam od onih koje mnogo vremena šopinguju. Kada se iznerviram ili kada sam neraspoložena, ja ne kupujem, ja pevam!
  Šta od odeće dominira u tvom ormaru?
  Farmerke i džins uopšte, bilo da su u pitanju suknjice ili šortsevi, tu su i razne majičice, sa dugim ili kratkim rukavima, sportske ili svečane. Imam i dosta dobrih haljina. Luda sam za cipelama i torbama, jednostavno ih obožavam! Prvo što primetim, bilo da je reč o ženi ili muškarcu, jesu torba i obuća i to mi odmah govori o kome se radi. Nakit ne volim, ali volim dobre satove.
  Koliko ti je bitno da imaš markiranu garderobu?
  Lagala bih ako kažem da ne volim firmirane stvari. Imam dosta markiranih stvari. Ali ne patim toliko od „potpisane” garderobe. Mogu da odem u neki butik i da nađem fenomenalne stvari koje vrlo lako mogu da iskombinujem sa skupim stvarima. Najviše volim Guči, to sam shvatila kada sam sve češće počela da kupujem njihove cipele, kaiševe i torbe. Od kreatora mnogo mi se dopada rad Suzane Perić, sviđaju mi se haljine Zvonka Markovića, a od stranih volim obuću Džimi Ču.
  Gde najčešće kupuješ garderobu?
  Obišla sam ceo svet, gde god naletim na nešto što mi se dopada to i kupim, da li je to Italija, Francuska, Cirih, Australija, Amerika, nebitno je. Ipak, najviše garderobe kupujem u butiku moje prijateljice Aleksandre, koja prati trendove i ima super odeću.
  U kakvoj garderobi se osećaš najseksepilnije?
  Najviše volim dobar džins, top ili majicu sa dekolteom i opuštene sandalice. To sam ja!
  Sećaš li se nekog modnog promašaja?
  Oduvek sam se oblačila kako sam htela, a često sam se privatno bolje oblačila nego na sceni. Naravno, dešavalo se da obučem nešto što mi se nije dopadalo i u čemu se nisam dobro osećala. Ali, kada se sada osvrnem na početak moje karijere, mislim da nisam imala mnogo promašaja. Uvek sam znala da uskladim garderobu sa stasom, čak i kada sam imala više kilograma. Znala sam šta treba, a šta ne treba da obučem, a ne kao neke od naših popularnih pevačica koje izbacuju stomak i imaju velike butine i listove. Neću nikoga da prozivam, ali se dešava da neko po svaku cenu obuče nešto što je u trendu, a to mu ne stoji. Kada sam bila deblja, sakrivala sam višak, a kada sam izgledala super, oblačila sam se provokativnije.
  Koja je najskuplja stvar koju imaš?
  Imam dosta kratkih bundica, montona, haljinica, ali i skupih Dior, Šanel i Džimi Ču torbi.
  Dešava li ti se da staneš ispred ormara i kažeš sebi da nemaš šta da obučeš?
  Naravno, kao i većini žena, ormari puni, a ja kukam da nemam ništa. Vrlo često poklanjam drugaricama i sestrama garderobu koju više ne nosim, ali nikada ne menjam stvari. Veliki sam vernik, ne volim da dajem svakome svoje stvari jer se ipak plašim vradžbina.
  Ko je, po tebi, bio najbolje obučen u kući „Velikog brata”?
  Od žena ja, a od muškaraca Ognjen, nek se drugi ne uvrede.
  Šta prvo primetiš na muškarcu?
  Prste na rukama, sat i obuću. Ne mogu da kažem da mi nije bitno kako se moj partner oblači, ali na prvom mestu su mi lepi i zdravi zubi, koža i ten. Mogu da me odbiju aljkavost i neurednost, ali sa takvima i ne sedim. Volim iskrene muškarce, kojih je danas malo. Da bi me privukao, muškarac mora da bude iskren i uspešan.
  Šta svaka žena treba da ima u svom ormaru ove sezone?
  Lepršave haljinice i japanke. Tu su i tunikice, a nezaobilazan detalj su kapice i naočare za sunce. Nikada neće izaći iz mode dobar džins.
  Kakav je tvoj stav po pitanju estetskih korekcija?
  Dugo sam bila protivnik toga, ali ako je neko nezadovoljan izgledom, a ima priliku da to popravi i pri tom ne pretera, zašto da ne.
  Ko je, po tvom mišljenju, osoba sa stilom?
  Kod nas mi se dopada stil Ane Nikolić i Danijele Vranić, a od stranih bih svakako izdvojila Viktoriju i Dejvida Bekama.
  Trenutno si na moru, kakav kupaći nosiš?
  Imam i jednodelni i dvodelni. Drugarica mi je nedavno poklonila Kavalijev kupaći, a nosim i jedan dvodelni crni bikini.