Broj 307
Početna > Intervju > Ispunjenje naših snova

Prvi glas Srbije

Ispunjenje naših snova

Veče za pamćenje

Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović priredile su nezaboravno veče za fanove „Prvog glasa Srbije", a žiri je odlučio da titulu najbolje pevačice u drugoj sezoni Prvog glasa ponese dvadesetogodišnja Mirna.
Pobednica Prvog glasa Srbije u ovoj sezoni je Mirna Radulović iz Subotice. Prva je iz takmičenja ispala Sara Jovanović, koja je imala najmanje glasova publike. U poslednjem duelu Mirna se našla sa Nevenom Božović, koju je žiri pored sjajnog glasa pohvalio i zbog emocija koje je prenela na scenu. Obe superfinalistkinje su za svoj završni nastup odabrale balade - Mirna je pevala numeru Hero Maraje Keri, dok je Nevena izvela pesmu Milo moje Bisere Veletanlić. Nakon kraćih konsultacija, takmičarkama se obratio predsednik žirija, Vlado Georgiev. „Bilo nam je veoma teško da donesemo odluku, ali pobednica Prvog glasa Srbije je Mirna Radulović" - rekao je Georgiev.

- Stvarno sam iznenađena! Nadala sam se, ali nisam očekivala pobedu. Drago mi je što smo se Nevena i ja ponovo našle u duelu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale, i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala s mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi sve ovo vreme, i da je ona pobedila, bila bih podjednako srećna. Emocije su mi još uvek uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života", rekla je Mirna neposredno posle proglašenja pobednika i dodala da bi volela da se u budućnosti okuša u pop i r'n'b žanru. Nevena je izjavila da ne žali previše zbog drugog mesta. „Zaista sam presrećna! Bio je ovo fenomenalan šou, sve tri smo se potrudile maksimalno i ponosna sam što sam bila deo ovakvog spektakla. Čestitam Mirni na zasluženoj pobedi!" - rekla je plavokosa pevačica, a nešto kasnije je na svom Tviter profilu napisala: „Drago mi je što sam uvek bila i ostala favorit publike! Hvala svim ljudima koji su glasali! Volim vas!" Sara je nakon šoua rekla da je zadovoljna svojim nastupima, kao i da joj je veoma drago zbog Mirnine pobede: „Šta da kažem posle ovakvog spektakla? Uopšte ne razmišljam o trećem mestu, već o tome kako je naš svaki nastup bio perfektan, kako smo uživale večeras".

Pripremile: M. P. i A. O.