Broj 306
Početna > Zanimljivosti > Zašto muškarci vole nevaljale devojke

Tdi kolumna

Zašto muškarci vole nevaljale devojke

Ne žele ozbiljnu vezu - Nevaljale devojke su najčešće slobodne i nezavisne, zato im ne pada na pamet da sebe uvlače u ozbiljnu ili dugogodišnju vezu. Time ne zamaraju muškarce, a oni nemaju strah od nedeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja. 

Sličnije su muškarcima - Ovakve devojke vole da izazivaju momke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmerno uzbuđuje. Oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju jači pol. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea. 

Izazovnije se oblače - Možda ovo i nije uvek istina i pravilo, međutim muškarci su sigurni da jeste. Seks s „lošom” devojkom koja pristaje na đavolaste igrice u krevetu pa pored njegovih fantazija koje želi da ispuni ima i sopstvene koje se ne libi da podeli s njim. 

Imaju bolji smisao za humor - Muškarci u njihovom prisustvu ne moraju preterano da paze šta govore. Nevaljale devojke se ne zgražavaju na sočne viceve i prostiji rečnik. Smeju se na sav glas i same dobace po koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

Ono što hoće to i uzmu - „Đavolice” se nikada ne žale da je muzika preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno smanje muziku, odu da spavaju ili uzmu same da jedu, što muškarci vide kao veliki plus.

Dobre su u krevetu - Nevaljale devojke imaju više zajedničkog s muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem da se poistovete s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu a ne samo partnerku ili ljubavnicu.