Broj 304
Početna > Zanimljivosti > Šta žene ne vole tokom seksa

TDI kolumna

Šta žene ne vole tokom seksa

Ako traje predugo - Mnogi muškarci će sada misliti: „Nije dobro kada je prebrzo, nije dobro kada je presporo, ko će vama ugoditi!?” Pa ipak, to nije tako. Ako ste tip muškarca koji želi da u krevetu maksimalno zadovolji svoju ženu, u tome nema ništa loše. Ali svejedno, kod dugog seksa budite pažljivi da ne postane monoton i više trpljenje nego uživanje.

Tihi seks - Ponekad su muškarci u seksu toliko tihi da bi se, kada bi i žena istovremeno ćutala, moglo čuti letenje muve u sobi. Dragi muškarci, nikada nemojte to raditi, jer partnerka vašu suzdržanost i tišinu može shvatiti kao znak da vam seks s njom nimalo ne godi. Ispuštajte zvuke užitka i stenjite, jer nema ništa loše u tome da joj ponekad tokom seksa šapnete neku vragolastu rečenicu ili joj uputite seksi kompliment.

Zaboravili ste da skinete čarape - Možda ne baš stvarno zaboravili nego vam naprosto nije palo na pamet da pre seksa svučete i svoje najdraže bele čarape. Greška! Žene su upravo alergične na gole muškarce u čarapama, posebno ako su bele! 

Preterujete s mokrim poljupcima - Istina je da poljupci u najvećoj navali strasti mogu biti i mokri i vrući, ali sve ima svoje granice. Nikako nemojte svojoj dragoj zasliniti celo lice pa da s njega kaplje kao da je poslednjih sat vremena provela s lamom!

Maženje nakon seksa - šta je to? - Nakon seksa se morate sa svojom dragom još malo pomaziti, osim ako je reč o brzom seksu na nekom javnom mestu. Dajte sebi vremena i nežno je milujte kako bi se osećala voljeno. Čak iako je na programu najvažnija utakmica fudbalske sezone, nema izgovora da ne odvojite bar 10 minuta za malo nežnosti.