Broj 303
Početna > Zanimljivosti > Zašto je bolje biti žena

Tdi Kolumna

Zašto je bolje biti žena

PMS je za sve kriv - Uvek imamo izgovor za loše raspoloženje, glavobolju i nezaustavljivu želju za čokoladom, a i gde ćeš bolji izgovor za maltretiranje muškaraca, a da pritom ne smeju da zucnu.

Mogu da plaču kad hoće - I bićeš u centru pažnje i svi 

će ti titrati i nuditi sve samo da prestaneš da plačeš.

Ne moraju da troše novac kad izađu u grad - Jer su svi tvoji drugovi, kao i dečko, veliki džentlmeni i neće ti dozvoliti da potrošiš ni dinar kada si sa njima u društvu, tako da pare od izlaska možeš da uštediš. 

U odeći svog dragog izgledamo seksi - a dečko u našoj odeći izgleda kao da je deo inventara jednog od „onih” klubova.

Uvek znaju da li je dete njihovo ili nije! - Ne mora da se radi DNK analiza ili da se zagleda komšinicina fizionomija.

Nikad se neće desiti da naprave haos u saobraćaju jer im pažnju odvlače nečije noge - Mi haos pravimo bez razloga ili zbog šminke.

Mogu da se proguraju preko reda na kasi - iako ispred nje stoji desetoro ljudi, jer uvek mogu iskoristiti svoj seksepil da bi došle do onoga što žele.  

Mogu da izbegnu kaznu za prebrzu vožnju ili parkiranje - Malo koketiranja, uvek dobrodošli dekolte ili pokoja suza čine čuda i smanjuju kazne.

Uvek mogu da se udaju zbog para -  Uvek postoji šansa za koju mogu da se uhvate ako sve krene nizbrdo i u svakom slučaju bolje je biti sponzoruša nego sponzor. 

Mogu da dignu sve četiri uvis - Nađe muškarca koji će biti dovoljno jak i sposoban da na njega padne sav teret izdržavanja porodice, a da je pritom niko neće nazivati papučarom niti mlakonjom.

Na kraju krajeva, mi znamo istinu o tome da li je veličina važna! - Pa sve i da nam ista ta veličina ne odgovara uvek možemo da nađemo zamenu, za razliku od vas, muškaraca, koji s tim morate da živite.