Broj 303
Početna > Zanimljivosti > Mia Borisavljević

Kako se neguje

Mia Borisavljević

Kako neguješ kožu lica?

Nekad sam imala problematičnu kožu, ali sredila sam je voćnim kiselinama i zato koristim samo ona sredstva koja mi kozmetičarka pravi i preporuči. Volim da mi koža slobodno diše, ali zbog posla se dešava da se u toku dana više puta šminkam i skidam mejkap.

 Bez kojih proizvoda za lice i telo ne bi mogla?

Ne bih mogla da živim bez mleka za telo pošto imam suvu kožu. Vodim računa i da koristim kvalitetnu šminku.

 Kako se šminkaš privatno, a kako poslovno?

Nije mi problem da na ulicu izađem nenašminkana, a za izlazak malo naglasim oči, stavim sjaj i to je to. Međutim, scenska šminka je nešto drugo i tad se prepuštam profesionalcima.

 Koliko pažnje posvećuješ nezi kose?

Česta feniranja, lakovi i razni preparati deluju loše na kvalitet moje kose. Zato često sama stavljam pakovanja kako bi regenerisala kosu i vratila joj sjaj i gustinu.

 Da li vežbanje za tebe predstavlja obavezu ili način da se opustiš?

Vežbanje za mene predstavlja melem za dušu i telo, a ne mučenje. Redovno vežbam, tri do četiri puta nedeljno idem u teretanu. Intenzivno vežbam tai bo, a s vremena na vreme idem i na trčanje. Sport mi pomaže u održavanju vitke linije i kondicije, a najvažnije je da se zahvaljujući treninzima odlično osećam. Osim toga, opuštam se i odlaskom na relaks masaže, a posećujem i spa centre, saune, bazene i kapsulu za detoksikaciju organizma. 

 Šta misliš o estetskoj hirurgiji?

Danas je estetska hirurgija postala popularna i sastavni deo života. Nemam ništa protiv nje i smatram da ako neka žena želi nešto da „popravi” na svom licu i telu, onda to i treba da uradi. Najvažnije je imati mere u svemu tome. Neke žene preteruju, što se posebno vidi na kapcima i usnama, koje onda izgleda ružno.