Broj 302
Početna > Zanimljivosti > Male i velike grudi

TDI kolumna

Male i velike grudi

Male, velike, kruškaste, čvrste, obešene, okrugle ili, na primer, patlidžani... Otkud sva ta opčinjenost muškaraca ženskim grudima? Sve počinje kad se rode - prvo ih majke doje i tako muškarci neraskidivo zavole ženske grudi. Naučnici veruju da ih oni toliko obožavaju da kasnije na osnovu „osećanja” prema ženskom dekolteu stvaraju neraskidivu vezu s partnerkom. 

Prednosti malih grudi  

Depresivci vole male grudi

Istraživanje kaže da male grudi vole muškarci koji povremeno piju alkohol, koji su religiozni, depresivni i podređeni u vezi.

Male grudi - manje boli glava

Možete sasvim opušteno šetati ulicom s vašom devojkom a da se ne mrštite jer niko neće blenuti u grudi vaše devojke, pa se nećete nervirati i tući sa svima. 

Devojke s malim grudima imaju ogromno srce

Muškarci vole žene s malim grudima jer smatraju da su vernije od onih obdarenijih. Većina muškaraca smatra da žene s „trojkom” ili većim brojem grudnjaka nisu prikladne za ozbiljnu vezu nego samo za kratkotrajnu seksualnu avanturu.

Kada male grudi uđu u prostoriju svi primete devojku

Sa obdarenijom situacija je malo drugačija. Prvo ulaze „njih dve” i kad izbodu oči, retko ko će devojku i primetiti. Jadne...

Prednosti velikih grudi

Muževne muškarce privlače velike

To su oni koji vole sport, puše i vole da često komuniciraju sa ženama. 

 U večitoj potrazi

Rodiš se s dve na tacni i taman što se privikneš, oni ti ih oduzmu i onda shvatiš da ćeš celog života morati da juriš nove dve! Što veće to je veći uspeh! To su komplimenti, hiljadu lepih reči...

U velike grudi možeš da zaroniš

Brrrrr... Muškarci vole da imaju puno materijala za igranje. Multipraktične u mnogim situacijama - i kad krene po zlu mogu samo zariti glavu kao noj u pesak. 

Pune ruke posla

Da veličina nije bitna, muškarci bi igrali fudbal lopticom za tenis. Muškarci, brate, vole da imaju za šta da se pri'vate u zanosu strasti, a ne da 'vataju za uši u nedostatku istih.