Broj 302
Početna > Lepi i zdravi > Kad se piloti „prihvate posla"

Profesija i seksualnost

Kad se piloti „prihvate posla"

Istraživanje koje je obuhvatilo 400 udatih žena pokazalo je da profesije njihovih supružnika imaju veze s načinom vođenja ljubavi

Povezanost zanimanja muškarca a ljubavničkim sposobnostima potvrđuje i  seksualni terapeut Linda de Vilers. Prema njenim rečima, nije iznenađujuća činjenica da to što neko radi preko dana utiče i na „noćne poslove". Ako on upravlja komplikovanim mašinama celog dana, možda će biti nadaren i za upravljanje ženskim telom. Ako ima posao koji zahteva logiku i razmišljanje, onda mora da će i njegovo umeće vođenja ljubavi biti organizovano i dobro isplanirano.

Podrazumeva se da mehaničar koji se bavi sitnim detaljima i popravlja mašine tokom dana, zna kako da se „prihvati posla" i kada je žena u pitanju. Isto tako, gitarista koji obema rukama obgrli svoj instrument i nežno ga dodiruje, sigurno zna kako da učini da njegova dama „proizvede najnežnije zvuke".

Muškarci u uniformi

Ah... kome to nije privlačno? Ali šta se zapravo krije iza ozbiljno skockane i ispeglane uniforme? Evo šta su u istraživanju rekle dame čiji su muževi policajci, vatrogasci, vojna lica, piloti.

Čak 84 procenta srećnica udatih za momke u uniformi kažu da im je seks odličan. Nedostaje im malo avanturističkog duha, ali gotovo svi imaju jednu zajedničku crtu - najvažnije im je da zadovolje ženu. Ako ništa drugo, bar ostaju verni zakletvi, služe časno i uvek su spremni da se žrtvuju za svog partnera. A uz to, imaju seksi držanje i nikada ne ostavljaju nedovršen posao. Karakteriše ih dobra kondicija i istrajnost u ispunjavanju zadataka, što je sjajno pa makar i sve bilo „po propisima", a ne kreativno.

Menadžeri znaju sa ženama

Istraživanje pokazuje da su ova gospoda vrhunski ljubavnici i da znaju sa ženama. Uživaju u maženju, ali uprkos tome, ne vole da posvete vreme uvodu, već odmah prelaze na stvar. Redovno svoje umeće dokazuju na polju oralnog seksa, pa čak većina supruga za svog menadžera kaže da je bez imalo sumnje najbolji među najboljima.

Uprkos svim pozitivnim ljubavničkim karakteristikama, menadžeri se ne kotiraju visoko na listi najboljih ljubavnika, jer često misle samo na sebe.

Trgovci spremni na sve

Svega 14 procenata trgovaca „dobija" svaki dan, ali oni ne odustaju dok partnerku ne ubede da je upravo to „ono što njoj treba" - zato ih često supruge smatraju napornim ljubavnicima.

Čak i kada uspeju da izvuku malo akcije od svojih supruga, oni brzo završavaju priču, tako da njihove dame ostaju nezadovoljne. Ali kada je u pitanju predigra, oni su najinovativniji. Obožavaju prerušavanje i igranje uloga, a često seksualni život začinjavaju korišćenjem igračaka.

Ipak, oni svojim drugarima mogu da se pohvale kako im seks traje pola sata - 15 minuta ubeđivanje, 13 minuta predigra, a ostatak, pa... bitan je ukupan učinak „na terenu"!

Umetnici najbolji ljubavnici

Njihove žene tvrde da su oni najbolji ljubavnici, potpuno predani ovom činu - od predigre pa do kraja. Čak 73 procenta dama koje su učestvovale u istraživanju kao žene umetnika, kažu da su u potpunosti zadovoljne.

Zbog osećajnosti i kreativnosti, umetnici zaista važe za najbolje ljubavnike. Učiniće sve što je u njihovoj moći da njihova draga doživi orgazam. Među svim muškarcima koji se bave raznim profesijama, umetnici nose laskavu titulu „najbolji ljubavnici".

Profesor seksualnog obrazovanja

Dobro se pripreme za svaki „čas" i imaju opširna „uvodna izlaganja". Njima retko može da se kaže „ne znam" i „ne mogu" - teško prihvataju ženino odbijanje. Predigra im je adut za ubeđivanje.

Ne može im se odoleti. Baš zbog toga što su u poslu dominantni, noću uživaju u interaktivnoj nastavi i podeljenoj moći. Nisu naročito izdržljivi, ali su uvek spremni da to nadoknade nežnostima nakon vođenja ljubavi.

Doktor za sve

Lekari su, pokazuje istraživanje, većinom nežni i romantični.

Dame udate za momke u belom mantilu tvrde da su oni specijalisti za oralni seks. Sam čin vođenja ljubavi često praktikuju, jer znaju da je aktivan seksualni život jedan od preduslova za zdravlje. Često izbegavaju predigru, a i kad pristanu na igru, to kratko traje. Zbog toga se doktori nalaze na poslednjem mestu.

Ž. M.