Broj 301
Početna > Zanimljivosti > Kako udovoljiti svom muškarcu

TDI kolumna

Kako udovoljiti svom muškarcu

Davne 1955. godine u jednim novinama je izašao Priručnik sa uputstvima kako udovoljiti svom muškarcu. S obzirom na to da su naši roditelji (uglavnom) i dalje u srećnim brakovima, čini se da su oni znali nešto što mi ne znamo. Oni su imali priručnik, a vi imate nas da ukrademo njihove fore, zarad vaše sreće.

Ne žalite se ako vaš muž dođe kući kasno uveče ili ako želi da ode negde na večeru bez vas - Ma ne dozvolite da vaš muškarac uopšte pomisli da vam je i najmanje krivo što će njegovo, da prostiš dupe, da vidi put, a ti ćeš da sediš kući i crvljaš se, a posle se odmaraš da budeš sveža kad dođe u tri sata noću!

Ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanja i integritet - Ono što muškarac kaže aminujte i uradite tačno po njegovim uputstvima, jer on ipak najbolje zna. 

Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav uvek će sprovoditi svoju volju, pošteno i pravedno - Klimaj glavom, šta ima lakše. Na kraju krajeva, ima stara latinska poslovica Penis bonus pax in domus iliti „Dobar penis - mir u kući”.

Čuveni savet:

Kuvarica u kuhinji, dama na ulici, kurva u krevetu -  Savet za sva vremena. Samo što najčešće za ovo nađu tri žene. 

Zapamtite, dobra žena zna gde joj je mesto - Pa, ima li ko u ženskom životu važniji od njega? Podredimo sve svom muškarcu, srećan on što dobija, srećne mi što dajemo.