Broj 300
Početna > Zanimljivosti > Šta bi bilo kada bi žene vladale svetom

Šta bi bilo kada bi žene vladale svetom

Znate kako kažu, muškarci vladaju svetom, a žene muškarcima. To implicira da ipak žene vladaju svetom, bar onako figurativno. Ali zamislite da žene najstvarnije vladaju svetom?! Mnogi kažu da ne bismo dočekali 21. decembar jer bi smak sveta bio mnooogo ranije. Za početak, svašta bi ukinule.

1. Prvo što bi žene uvele, kad bi to bilo moguće, jeste da muškarci rađaju i odgajaju decu. Dobro, odgajale bi ih i one, ali da se malo okrene situacija, da muškarci budu ti koji devet meseci nose bebu u stomaku, povraćaju, ugoje se i dobiju strije.

2. Upravljati muškarcima seksom, jer oni sve rade radi dobrog seksa, a onda će „oni '' upravljati planetom - za sve loše što urade, ukinuti im seks.

3. Ukinule bi sva oružja osim jezika. Jer, realno, ženama drugo oružje i nije potrebno.

4. Kad bi žene vladale svetom, ne bi bilo ratova, samo gomila zemalja koje međusobno ne pričaju!

5. Ukinule bi utakmice. Ukinule bi sve sportove koji oduzimaju muškarcima dragoceno vreme. Na TV-u bi se isključivo prikazivale serije, španske, turske, indijske, kineske...

6. Čak ni za oplodnju u budućnosti ženama neće biti potrebni muškarci, ali pošto su ženama neophodne ljubav i nežnost, zbog toga ćemo ipak zadržati muškarce.

7. Drage naše, bile na vlasti ili ne, nikada nemojte zaboraviti - možda muškarci jesu glava kuće, ali žene su vrat i istu tu glavu okretaće kako one hoće, prema tome...