Broj 300
Početna > Lepi i zdravi > Pokrenite samoisceljenje

Kvantna harmonizacija

Pokrenite samoisceljenje

Jedna od novih, naučno dokazanih i priznatih metoda trenutnog isceljenja, zbog lake primene i odličnih rezultata, sve je popularnija u svetu

Kvantna harmonizacija zasnovana je na povezanosti starih spiritualnih učenja sa savremenom naukom, kvantnom fizikom i psihologijom. Ponovo su je otkrili i usavršili, nezavisno jedan od drugog, amerikanci dr Ričard Bartlet (Matrix Energetix) i dr Frenk Kinslou (Quantum Entrainment). Kvantni talasi iniciraju trenutne i velike promene, harmonizacije i transformacije na svim nivoima i u svim oblastima života. Deluje na najmanjem nivou - kvantumu, trenutno balansirajući sve procese u organizmu. Zasnovana je na metodi tri tačke i energetskim poljima, bez upotrebe aparata.

 

Balans tela i energija

- Pre dve godine od dr Nade Kajzer, psihoterapeuta, prvi put sam čula za kvantnu harmonizaciju i naučila je. U pitanju je najefikasnija metoda samopomoći i samoisceljenja. Kada uđete u jedno posebno stanje opuštenosti, čiste svesti, s bezgraničnom ljubavlju, na taj način balansirate telo na svim nivoima - mentalnom, emocionalnom i fizičkom. Mogu svi da je nauče i primenjuju u radu na sebi i drugima. Pored toga što balansiramo sve u nama, možemo da harmonizujemo naš posao, vezu, odnos s drugim ljudima - kaže Vesna Danilovac, životni trener.

 

Na tretmanu

Radi se individualno u direktnoj komunikaciji ili na daljinu. Klijent definiše temu a terapeut radi na određen način s tri tačke na telu klijenta, inicirajući kvantne talase i balansirajući mentalni, emocionalni, fizički i duhovni nivo. Klijent može da stoji, sedi ili leži. Metoda je opuštajuća, a efekti brzi, vidljivi i merljivi.

  

Kako deluje metoda?

U osnovi ove metode je pretpostavka da je ljudsko telo kondenzovana energija koja se kreće velikom brzinom i na različitim frekvencijama. Poremećaj frekvencije dovodi do disbalansa energije, a to se manifestuje kroz različite simptome, kao što su strah, anksioznost, nesigurnost, ukočenost, fizički bol. Simptomi su znak narušene ravnoteže tela ili uma. Kvantna harmonizacija koriguje poremećene frekvencije elektromagnetnih talasa iz loših u dobre, unapređujući psihofizičko stanje.  

 

Vratite životnu radost

- Zdravlje je harmonija i balans vašeg tela i uma. Naše pravo stanje je opuštenost, mir, radost i ljubav. Sve drugo je samo projekcija i uticaj našeg uma, misli i emocija. Uz pomoć ove metode, distanciramo se od emocija i tada smo u prilici da osvestimo problem i rešimo ga na pravi način. Kada smo u harmoniji i balansu, mnogo smo opušteniji, uspešniji, imamo više energije. Kvantni talasi se šire i zato delujemo na druge ljude u našem okruženju. U okviru naše radionice, koja će u Beogradu biti organizovana 8. decembra, na prvom nivou učimo primenu kvantne harmonizacije na poboljšanje odnosa s drugim ljudima, emotivnih veza, fizičkog i emotivnog zdravlja, da otklonimo simptome bola i radimo na daljinu. Na drugoj radionici 15. decembra, takođe u okviru celodnevne radionice učimo kako da unapredimo posao, finansije, energiju i motivaciju, načine rada s decom i na životinjama - kaže dr Vesna Danilovac. 

 

  • Kad se primenjuje?
  • Kvantna harmonizacija se preporučuje kod:
  • - disbalansa duha, uma, tela i emocija
  • - unapređenja i očuvanja psihofizičkog zdravlja
  • - različitih simptomatologija i bolova
  • - emocionalne nestabilnosti
  • - nezadovoljstva poslom, partnerskim vezama, finansijskom situacijom
  • - negativnog okruženja

 

Žaklina Milenković