Broj 299
Početna > Zanimljivosti > Šta on ne voli u seksu

TDI kolumna

Šta on ne voli u seksu

xxx

Dame, da se ne lažemo – seks je najvažniji u vezi. Pre nego krenete da istražujete šta muškarci najviše vole u krevetu, raspitajte se malo šta oni ne vole. Olivijina teorija i Enesova praksa kažu sledeće:

Nepomično ležanje - Bez uvrede, ali seks sa lutkom na naduvavanje i seks sa ženom koja je iz fazona „ja stigla, ja legla, od mene toliko”, nemaju velike razlike. Svaki muškarac očekuje da se malo angažujete, uradite nešto novo, preuzmete inicijativu, ali... Pazite! Ne idite u krajnost da vas ne iznenadi pitanje: „Je li, bre, gde si ti ovo naučila?!''

Poljupci - Poljubite partnera i u naletu najveće strasti gde god vam padne na pamet i sve što vam je pri ruci i usni. Napravite dobru foru od toga, ne postoji muškarac kojem to nije seksi. Još ako to uradite u poluzamračenoj prostoriji dok mu nežno i strasno uz uzdahe masirate leđa, iznenadićete se koliko će vas dobro... ispoštovati!

Preuzmite kontrolu - Muškarci to vole. Prebaci se na njega i malo preuzmi igru. Videćeš kako će dobro odreagovati kad preuzmeš dominaciju. Pazi na njegova interesovanja, jer ne ispadne dobro kad nežnom i krhkom muškarcu zapretiš bičem. Realno, glupo je da ga onako naga i spremna za akciju držiš u krilu, brišeš mu suze i izgovaraš. „Naravno da te nikad ne bih povredila, samo sam se šalila, pa znaš da te volim".

Uzvratite „uslugu" - Često se muškarci trude da pruže maksimalno zadovoljstvo svojoj partnerki. Ne zaboravite da i on očekuje trud zauzvrat, pošteno ga je zaslužio, zar ne? Uostalom, gledaj na to kao na kredit koji ćeš da mu podigneš sledeći put. Ako nas razumete...

Pustite glas - Naravno da vam muškarac nikad neće priznati da nije siguran da li je dobro to što radi, ali verujte da je to istina. I, za ime boga, puštajte uzdahe kad im to toliko znači. Drži pored kreveta čašu vode da je imaš kad ti se grlo osuši od napinjanja. Ipak je on samo pećinski čovek upakovan u moderno lepo odelo, odaj priznanje njegovoj muškosti i ne sumnjaj da će ti se taj minimalno uloženi trud vratiti duplo.