Broj 299
Početna > Poznati > Spremna za novi brak

Dženifer Lopez

Spremna za novi brak

Nakon razvoda od pevača Marka Entonija, s kojim ima četvorogodišnje blizance, Dženifer Lopez uplovila je u vezu sa osamnaest godina mlađim igračem Kasperom Smartom, a nedavno je otkrila da je spremna da ponovo stane na ludi kamen i da novom izabraniku rodi dete
jennyfromtheblock

Lola, kako su je zvali kod kuće, odrasla je s još dve sestre u Bronksu, u kući roditelja portorikanskih korena - oca Dejvida, kompjuterskog tehničara, i majke Gvadalupe, vaspitačice. Detinjstvo joj je bilo sasvim obično. Međutim, važna karta za Holivud Lopezovoj je bila uloga u filmu Money Train, u kojem su joj partneri bili Vesli Snajps i Vudi Harelson. Obojica su bili očarani njome, njenom lepotom, ali i činjenicom da ume da glumi. Pravu slavu doživela je zahvaljujući filmu o čuvenoj pevačici Seleni. Za taj film dobila je honorar od milion dolara i tako postala prva latinoamerička glumica koja je za ulogu dobila milionski iznos! Negde u to vreme, Lopezova je prvi put rekla sudbonosno „da”. Njen tadašnji dečko Ojani Noa na snimanju ovog filma uzeo je mikrofon na bini i zaprosio je. Noa je radio i kao glavni kuvar u njenom restoranu Madre, ali ga je glumica otpustila posle četiri meseca i tu su počeli svi problemi. Brak im se raspao posle samo godinu dana. Noa je tada najavio knjigu u kojoj će detaljno opisati njihov seksualni život, kao i svoje sumnje da ga je tadašnja supruga varala. „Poklonio sam joj svoju dušu, a ona ju je podelila s još troje ljudi", rekao je tada.

Slomljeno srce

Posle propalog braka snimila je debitantski album On the 6, koji je postigao neverovatan uspeh. Upoznaje Paf Dedija i započinje veoma burnu i strasnu vezu s njim, koja je bila krunisana i veridbom. Štampa ju je povezivala i sa Tomijem Motolom, vlasnikom Soni Rekordsa. Ubrzo posle razlaza sa Paf Dedijem upoznaje koreografa Krisa Džada. Par se 2001. godine venčao, ali i razveo. Iako je u međuvremenu igrala pored Džeka Nikolsona, Šona Pena, Metjua Mekonahija i Rejfa Fajnsa, za sledećeg emotivnog partnera odabrala je Bena Afleka. Ali, nekoliko nedelja pred venčanje Ben ju je ostavio, a Dženifer je završila slomljenog srca. Tek posle sedam godina od raskida veridbe s Benom, pevačica je progovorila o njihovoj vezi: „Niko mi nije slomio srce kao Ben. Srušio je sve moje nade i snove. Užasan je osećaj kad te verenik ostavi pred celom porodicom. Kad prođete kroz takav raskid, jednostavno više ne možete da budete ista osoba”. Ipak, pevačica nije dugo samovala, nekoliko meseci kasnije iz vedra neba stigla je vest da se tajno udala za pevača Marka Entonija. Naime, Dženifer i Mark venčali su se u junu 2004, nekoliko dana nakon Markovog razvoda s bivšom misicom Dajanarom Tores i samo pet meseci nakon što je Dženifer prekinula vezu s Benom Aflekom.

Krah braka

U februaru 2008. Dženifer se ostvarila i kao majka. Rodila je blizance Maksa i Emu. O tome kako je uspela da „pomiri" sve svoje uloge - uspešno odgajanje dece i rad na novom albumu, nedavno je rekla: „Uloga roditelja mi najviše znači u životu. Čim sam dobila bebe, pomislila sam kako to želim da ponovim još hiljadu puta. Uživam u tome, to je život. Majčinstvo je uticalo na ceo moj život pa tako i na moj posao. Čak i na lični izbor šta ću i kako pevati te u kom smeru će ići moja karijera. Klinci su neverovatno podsticajni, a majčinstvo vas natera da drugačije razmišljate o ljubavi. Sve emocije postaju dublje i potpunije, nameću vam se i neka nova pitanja. Zbog toga sam poslednji album nazvala Love”. Ipak, ni ovaj brak nije potrajao. „Odlučili smo da se razvedemo. To je bila veoma teška odluka. Predstoji nam veoma bolan period i nadamo se da ćete ispoštovati našu privatnost" - pisalo je u obaveštenju koje su poslali medijima. „Treći razvod je jedna od najtežih odluka koju sam donela u životu jer sam zaista želela da moja porodica opstane. Mark i ja smo dali sve od sebe, ali jednostavno nismo uspeli. Nisam izgubila veru u ljubav, još priželjkujem onu pravu" - rekla je Dženifer nekoliko meseci pre nego što joj se desila sudbinska ljubav sa plesačem iz njene grupe. Ali, pre nego što je po uzoru na romansu s Krisom Džadom osvojila mlađanog Kaspera Smarta, Džej Lo je nakon prošlogodišnjeg razvoda bila u kratkoj ljubavi s glumcem Bredlijem Kuperom. Romansa sa osamnaest godina mlađim Smartom u potpunosti je izmenila njen emotivni život. Veza je počela nakon što je Kasper dobio posao plesača za njen nastup u San Francisku. Ju-Es vikli nedavno je napisao da je pevačica i majka dvoje dece opčinjena svojim novim dečkom, a pojedini mediji prenosili su ispovesti njenih prijatelja koji pričaju kako je Dženifer spremna da ponovo stane na ludi kamen. Takođe, pošto Kaspera obožavaju i njena deca, Džej Lo se poverila prijateljima da bi volela i novom izabraniku da rodi dete, kao i da su pred njom i Kasperom godine u kojima to mogu realizovati. „Imam mnogo ljubavi da dam i mislim da bi bilo šteta da nemam puno dece. Verujem da mi je suđeno da imam veliku porodicu, to mi je oduvek bila želja" - rekla je pevačica. 

M. P.