Broj 299
Početna > Prica > Slatko iščekivanje

Poznate trudnice

Slatko iščekivanje

Poznate dame s naše javne scene s velikim uzbuđenjem se pripremaju za najvažniji dan u životu svake žene kada će se ostvariti u ulozi majke

Jovana Nikolić

Pevačica Jovana Nikolić i producent Marko Mišković za nešto manje od četiri meseca dobiće najlepši plod svoje petogodišnje ljubavi, prinovu kojoj se oboje neizmerno raduju. „Istina je da sam trudna, ali ne želim da pričam o privatnom životu, kao što to ni do sada nisam činila." Jovana i Marko nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, čak ni u leto 2009. godine kada su objavljene njihove zajedničke fotografije dok su krstarili Hrvatskim primorjem. Svih prethodnih godina trudili su se i uspevali da svoj odnos grade daleko od javnosti, a čak i kada su ih mediji rastavljali, a potom iznova spajali, poznati partneri bili su potpuno sigurni u svoje emocije. I  porodice Mišković i Nikolić s oduševljenjem su dočekale informaciju o budućoj prinovi, sigurni da će Jovana i Marko biti odlični roditelji. 

Jovana Balašević

Neposredno posle velikog uspeha predstave Tajna Grete Garbo, glumica Jovana Balašević ostala je u drugom stanju sa svojim partnerom Aleksandrom Jovanovićem. „Lepo se osećam i nisam razmažena trudnica, već sam prilično aktivna, jer mi to prija. Biram okruženje u kome se krećem jer način na koji trudnica živi veoma utiče na bebu. Često joj puštam i odabranu muziku pošto je dokazano da deca u stomaku mogu da je čuju i da im prija. Termin mi je 19. decembra, na Svetog Nikolu i polako se pripremam za taj dan. Ne želim da idem na carski rez, već svoju devojčicu hoću da rodim prirodnim putem, jer je to neponovljivo iskustvo i ne bih volela da ga prespavam" - iskrena je lepa Novosađanka. Kćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića i njen partner nedavno su saznali da će njihovo prvo dete biti ženskog pola i sada biraju ime za svoju mezimicu.

Mari Mari

Pop pevačica Marija Marić Marković i njen suprug, muzički producent Uroš Marković za četiri meseca po drugi put postaće roditelji. Iako već imaju ćerkicu Unu, koju su dobili u martu 2010. godine, supružnici s velikom radošću iščekuju prinovu. Mari Mari je presrećna što će njena trogodišnja ćerka dobiti sestru. „Još razmišljam o imenu, ali mislim da ćemo ga smisliti isto kao i za Unu. Smatram da je ono veoma bitno jer nosi posebnu energiju i želim dobro da razmislim kako ću nazvati bebu. Bila sam ubeđena da ću roditi muško dete, pa smo i smislili takvo ime. Da je dečak, želeli bismo da se zove Jovan, a ovako, videćemo... Nekako se namestilo da ponovo snimam dok sam u drugom stanju. Ima to veze s verovanjem da novi život koji raste u stomaku ujedno pokreće nove stvari. Imam sreće da se dobro osećam i nemam problema koji bi me sputavali.”

 

Nada Šargin

I glumica Nada Šargin će na proleće postati majka. Poznata glumica je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin porođaja joj je zakazan za april. Nadu i njenog izabranika, koji ne želi da se o njemu govori javno, spojila su ista interesovanja i ljubav prema umetnosti. Naime, budući otac je višestruko talentovani umetnik koji se, između ostalog, bavi grafičkim dizajnom i kratkim filmom. „Tačno je da sam u drugom stanju i da čekam devojčicu. Dobro se osećam i radujem se majčinstvu”, rekla je nedavno Nada.

HOLIVUDSKE TRUDNICE

 

Šakira

Iako se dugo spekulisalo da poznata kolumbijska pevačica i njen dečko, fudbaler Žerar Pike očekuju dete, Šakira je tu vest tek nedavno potvrdila, a sada je otkrila i pol bebe. „Dobićemo dečaka!" - rekla je Šakira i dodala da će ga učiti da se uvek trudi da promeni svet. Šakira i Pike potvrdili su vezu u martu 2011. godine, a pevačica je nedavno izjavila da je veza sa Žerarom najbolja stvar koja joj se ikada desila, pored trudnoće. 

Žizel Bundšen

Brazilski supermodel Žizel Bundšen i njen suprug, ragbista Tom Brejdi, za nekoliko nedelja po drugi put će postati roditelji. Par već ima dvogodišnjeg sina Bendžamina, a Tom ima i četvorogodišnjeg sina Džeka iz prethodne veze. Lepotica je ovu srećnu vest objavila u jednoj emisiji brazilske televizije kada je bila u petom mesecu trudnoće i otkrila da bi prinova trebalo da stigne u decembru.

Petra Eklston

Bogata naslednica Petra Eklston i njen izabranik Džejms Stant čekaju prvo dete. Iako Petra za američke medije nije želela da potvrdi istinitost ove vesti, fotografije koje su obišle svet potvrđuju da je trudna. Naime, nagađanja da je Petra u blagoslovenom stanju postala su aktuelna kada je par pre dve nedelje uslikan na jednoj večeri u Los Anđelesu. Petra je na sebi imala crnu haljinu koja je isticala njen stomačić.