Broj 298
Početna > Zanimljivosti > Aleksandra Gudelj

Kako se neguje

Aleksandra Gudelj

Imaš lep ten, kako neguješ kožu lica?

Čestim odlascima u spa centar, gde koristim i razne tretmane. Teško pronalazim kremu koja mi odgovara, pa sam tako probala razne marke, ali se na mom licu nijedna nije sjajno pokazala. Zbog toga trenutno koristim Solea baby kremu koja mi veoma prija. Zbog prirode posla, često se šminkam, ali čim dođem kući, skinem tu tešku šminku koju koristimo za snimanja.

Šta radiš kada je koža tela u pitanju?

Pored tuširanja, obavezno radim i piling kože, a opuštaju me i odlasci na masaže. Imam omiljenu maserku u jednom spa centru kod koje odlazim jednom nedeljno.

Koliko vremena provodiš ispred ogledala? 

Svega 5 do 10 minuta. Toliko mi treba da stavim maskaru i bronzer. Još jednom se pogledam kada se obučem i nastavljam dalje. Ne zagledam se mnogo, jer je tako veća mogućnost da nađem sebi neku manu, a ovako sam vrlo zadovoljna.

Da li tvoja kosa zahteva posebnu negu?

Kosu uvek tretiram kod frizera. Uglavnom su to L’Orealovi preparati. Posle porođaja, kosa mi se proredila pa sam koristila Vichy ampule protiv opadanja kose i njihov šampon. Kada je boja u pitanju, najbolje se osećam s tamnijom bojom kose, iako sam u jednom trenutku malo posvetlila kosu. 

 Omiljeni parfem?

Kada je reč o parfemima, najviše mi prijaju sladunjave note. Gučijev Guilty mi je trenutno omiljen, zatim Pako Rabanov Million i Diorov Addict.