Broj 297
Početna > Lepi i zdravi > Lekovita moć prirode

Protiv tumora i kancera

Lekovita moć prirode

Prirodni preparati na bazi bilja pomažu kod raka, dijabetesa, oboljenja disajnih organa, bubrega, jetre, prostate, reproduktivnog sistema, infekcije, virusa, oboljenja krvi, lupusa i kožnih bolesti

Preparati „favisan" izrađeni su po najnovijim metodama fitoterapije i postigli su odlične rezultate kod karcinoma jetre, debelog creva i pluća. Pokazalo se da su delotvorni čak i u slučajevima kada je došlo do metastaza. Mogu da se primenjuju uz postojeću medicinsku terapiju, jer deluju potpuno prirodno i pomažu da se organizam izbori s bolešću. Proizvode se od biljaka prikupljenih s polja netretiranih herbicidima, tako da ne postoji mogućnost da u organizam dospeju otrovi koji su uzročnici mnogih oboljenja. Prave se u obliku biljnih kapi, biljnog soka, ulja, eliksira i kao energetski napitak koji zamenjuje obrok. Navedeni preparati se mogu koristiti uz propisanu terapiju.

Lekovi iz prirode

U proizvodnji preparata „favisan" stručnjaci ove laboratorije koriste i znanje  i iskustvo stručnjaka sa Kube, iz Južne Amerike i evropskih centara. Složen hemijski sastav biljaka, koje imaju od dva-tri pa i do 40 lekovitih elemenata, objašnjava terapeutsko delovanje jedne biljke u slučaju različitih bolesti. Osim što su se pokazali kao odlično pomoćno sredstvo u borbi protiv kancera, ovi biljni preparati pomažu i kod dijabetesa, oboljenja disajnih organa, bubrega, jetre, prostate, reproduktivnog sistema, infekcije, virusa, bolesti krvi, lupusa, kožnih bolesti.

Spas za obolele

Da moć lekovitog bilja i preparati iz prirode pozitivno utiču na zdravlje i pomažu da se izleče čak i najteže bolesti, potvrđuju i mnogi stručnjaci. Među njima je i dr Virdžinija Faur, koja već više od trideset godina istražuje moć lekovitog bilja. Kao fitoterapeut svetskog glasa osnivač je i Laboratorije „Favisan" u Lugošu (Rumunija), u kojima se pod njenim nadzorom proizvodi više od 500 biljnih preparata  (na bazi meda, polena, propolisa, žitarica, esencijalnih ulja...). 

Vrhunska laboratorija

Laboratorija zdravlja „Favisan” ima dugu tradiciju u proizvodnji i distribuciji proizvoda za zdravlje. Doktori, farmaceuti i stručnjaci iz oblasti prirodne medicine primenjuju prirodne recepte sa Kube, iz Perua, Indije i Rumunije u spravljanju proizvoda i preparata. Kompanija „Favisan" proizvodi preparate od čistog bilja, kvalitetne i proverene u upotrebi. Proizvodi „favisan” su deklarisani kao dodatak hrani, poseduju internacionalne sertifikate o korisnosti i kvalitetu. Ove preparate mogu da koriste odrasli, deca, zdravi i oboleli.