Broj 297
Početna > Zanimljivosti > Kako se pomiriti s bivšim

TDI Kolumna

Kako se pomiriti s bivšim

Sredite se

- Pre ponovnog susreta, izdepiliraj se... skroz... cela! Ili barem obrij noge. Podseti ga da i dalje imaš noge kao srna - ne dlakave nego tanke.

Striptiz

- Posle kafice, sledi „kafica”, a tu bi već mogla da ga iznenadiš. Sećate se kako je to radila Demi Mur u filmu Striptiz? E pa, nešto tako. Samo ne zaboravi da vežbaš pred ogledalom pre samog događaja, jer ćeš u suprotnom više ličiti na Denija de Vita u halterima nego na Demi Mur.

Telefonski seks

- U ovoj situaciji telefonski seks bi ti i te kako olakšao posao! Pričaj mu svoje najintimnije i najprljavije želje. Samo, da se razumemo, ako ti traži da mu kažeš „nešto prljavo”, kao odgovor ne želi da čuje „prljavo... hm... paaaa... sudovi, veš, prozori” itd.

Slavi njegovu muškost

- Kada kažemo „slavi”, to znači da bi trebalo da ga podsetiš koliko umeš da mu se diviš na neki svoj način, a ne da pozoveš rodbinu i prijatelje i ponudiš ih žitom, jer mu se, eto, par puta desilo da zanemoća.

Veži oči partneru i sebi

- Vezane oči govore da ćete biti koncentrisani isključivo na dodir, što će vam pružiti neverovatan užitak. Bićete srećni kao nekada davno kada ste, takođe, vezanih očiju igrali „ćorave bake”! U ovom slučaju „ćorava baka” neka vam ne pada na pamet ni pod tačkom razno, jer... Mislim, kapirate i sami.