Broj 296
Početna > Intervju > Volim mistične žene

Saša Kapor

Volim mistične žene

Saša tvrdi da su ga ljubavna razočaranja učinila mudrijim, kaže da je prevara zabranjena u ljubavi i otkriva čime ga je osvojila koleginica Nikolina Kovač
sasa-kapor
Suzana Mančić te je pitala: „Da li svojoj devojci prirediš nekada neko romantično iznenađenje, u smislu ruža na jastuku ili večera uz sveće...?" 
Trenutke provedene s voljenom osobom težim da učinim jedinstvenim i romantičnim.
Šta misliš da je najveći problem u muško-ženskoj komunikaciji? 
Mislim da su razumevanje i tolerancija ključni faktori za uspešno funkcionisanje bilo kakvog odnosa, a posebno ljubavne veze. Svaki odnos potrebno je negovati, truditi se da uvidite neke svoje greške koje možete korigovati i koje vas na kraju mogu podstaći da postanete bolja ličnost.
Šta je bitno za dobar spoj muškarca i žene? 
Bitan je fizički izgled, koji će vas zaintrigirati i probuditi želju da što bolje upoznate osobu koja vam se dopada, a nakon toga postaju vam bitne neke druge stvari. Bolje rečeno, potrebno je da plešete u istom ritmu.
Jesu li žene misterija, šta te intrigira kod lepšeg pola? 
Danas preovladava ženska sloboda koja je prezastupljena u svakom obliku ponašanja, a sve više se gubi na toj iskonskoj ženstvenosti koja treba da krasi pravu damu. S druge strane, mističnost jednu ženu može da učini odvažnom, a pravom muškarcu, koji kraj sebe ima takvu devojku, to može samo da imponuje.

Nikolina poseduje sve što jedna žena treba da ima
i u njoj sam pronašao sve ono što sam tražio

 

Na šta muškarci obraćaju pažnju kada je reč o ženama, a šta im je potpuno nebitno?
Stvari ne treba generalizovati, sve je to individualno, svako u trenutku obrati pažnju na ono što mu je tada najinteresantnije. 

Kada su po tebi žene najseksepilnije? 
Kada svoju prirodnu lepotu upotpune mističnošću. 

Šta misliš o silikonskim lepoticama? Može li te takva devojka osvojiti barem na jednu noć? 
Najlepše je prirodno, međutim, nemam ništa protiv toga da se žena podvrgne nekoj korekciji ako će joj to pomoći da se oseti bolje.

Mogu li muškarci da se menjaju zbog žene koju vole, jesi li se ti ikada menjao zbog ljubavi? 
Smatram da niko ne treba da vam diktira način ponašanja, ali isto tako partner treba da vam ukazuje na neke vaše propuste i da zajedničkim snagama korigujete sve što može biti kobno po vašu vezu. Bitno je da se dvoje ljudi dopunjuju i razmenjuju svoje energije. 

Šta žene ne znaju o muškarcima, a šta muškarci žele?
Pogrešno je da se partneri međusobno trude da zadive jedno drugo i na neki način fasciniraju svoju drugu polovinu, koristeći se površnim stvarima. Sve manje se obraća pažnja na ono što je podjednako potrebno kako muškarcima tako i ženama, a to je iskren pristup u svakom pogledu, jer život je lep i jednostavan i nema potrebe da se komplikuje. 
 
Pitanje za Milicu Bursać
Koji je po tebinajuzvišeniji činkoji si uradilazarad ljubavi? 

Nešto sasvim lično


Jesu li te žene često povređivale? 
Ne mogu reći da sam patio, više sam bio razočaran, ali sam iz toga uspeo da izvučem neke pouke i to mi je pomoglo da postanem mudriji i pametniji.

Šta je zabranjeno u ljubavi, čega se jedan muškarac najviše boji u vezi?
Prava ljubav ne trpi prevaru. To je čin nepoštovanja i neuvažavanja partnera, nešto što iz korena može da naruši jedan harmoničan odnos. 

Kakav si kada se zaljubiš, šta si sve spreman da učiniš zbog devojke koju voliš? 
Kada imate pravu osobu pored sebe, nije vam teško da uradite bilo šta za nju, čak vam pričinjava zadovoljstvo kada nekoga ko to zaslužuje učinite srećnim.
Nije tajna da si u vezi sa Nikolinom Kovač. Čime te je ona osvojila? 
Ona poseduje sve što jedna žena treba da ima i u njoj sam pronašao sve ono što sam tražio.