Broj 296
Početna > Lepi i zdravi > Kako sam pobedio kilograme

Zdravo mršavljenje uz Acai

Kako sam pobedio kilograme

Bivši učesnik rijalitija „Akademija debelih” Mile Grozdanić za samo četiri meseca izgubio je preko 45 kilograma

Borba s prekomernom težinom još se ne završava, jer je Mile Grozdanić, jedan od takmičara sa „Akademije debelih”,  čvrsto odlučio da svoju figuru dovede do savršenstva. Nedavno je sa saborcima iz rijalitija proslavio rođendan i tom prilikom sa njima razmenio iskustva u vezi sa zdravim mršavljenjem uz pomoć „Acai Slim” kapsula. Taj preparat, koji se može naći i na našem tržištu, već nekoliko godina nosi epitet vrhunskog suplementa u svetu koji i neke od slavnih holivudskih zvezda koriste za održavanje svoje savršene linije. 

Šta vas je motivisalo da krenete u borbu protiv suvišnih kilograma?

- Pre svega kako opšte zdravstveno, tako i fizičko i psihičko stanje. Mnogo je teško kada vidite i gubite zdravlje zbog težine i debljine, kako vam krvni pritisak radi o glavi, nemate snage, noge otkazuju, nemate daha i slično. Da dokažem sebi i drugima da je sve moguće kada postoje volja i želja.


Koji su vam bili najteži i najlepši trenuci u gubljenju kilograma?

- Prvih nedelja mi je bilo najteže (padanja u nesvest, nesvestice, zamor). Kada se organizam navikao, onda su krenuli i mnogi lepi trenuci i gubljenje kilograma. Pored toga što se osećam mnogo bolje, i doktori Doma zdravlja „Vizim”, s doktorkom Marijom i doktorom Milanom Dinićem na čelu, potvrdili su da je moje zdravstveno stanje mnogo bolje, što se videlo po analizama krvi i vrednostima pritiska pa mi lekovi više nisu potrebni. Najteže mi je bilo odricanje od svega na šta sam navikao, od slatkog do slanog. 


Koliko ste kilograma smršali i za koji period? 

- Zahvaljujući „Ultima lajfu” i njihovom „Acai Slimu”, novom načinu ishrane po programu doktorke Ane Gifing i redovne kontrole i tima „Anti Aging centra” za četiri meseca sam smršao preko 45 kilograma, što je samo deo puta do idealne kilaže.  


Na koji način planirate da sačuvate trenutnu kilažu i dobar imunitet?

- Nije mi želja da zadržim trenutnu kilažu, već da smršam još otprilike 30 kilograma, a to je moguće samo uz pravilnu ishranu, redovno vežbanje uz neumoljive, a ipak drage trenere iz „Etno gyma”. A što se zdravlja i imuniteta tiče, tim koji dobija ne treba menjati. 


Koja bi bila vaša poruka ljudima koji imaju isti problem?

- Svima bih preporučio da što pre preuzmu kormilo svog života i postanu kapetani svoje sreće, da pod hitno počnu da vode računa o sebi jer to niko drugi neće uraditi za njih. Da ništa nije teško za onog ko je spreman da pokuša. Mnogo je gore odustati i predati se u borbi s kilogramima. Svaki početak je težak, ali posle 45 kila manje, verujte mi, mnogo je lakše.


Dragana Rodić


Foto: Nemanja Pančić