Broj 295
Početna > Prica > Tate za primer

Poznati očevi

Tate za primer

Osim što su najpoželjniji muškarci Holivuda, oni su i brižni očevi koji se trude da i pored brojnih poslovnih obaveza što više vremena provedu sa svojim mališanima

Bred Pit
Ovaj glumac je za manje od dve godine prešao put od samca do oca šestoro dece. Priznao je usvojenu decu svoje partnerke Anđeline Žoli, s kojom ima i troje biološke dece: blizance Noksa i Vivijen i ćerku Šajlo. U skoro svakom intervjuu Bred naglašava da je roditeljstvo za njega najveća nagrada u životu.

Ben Aflek

Talentovani glumac ima troje dece s koleginicom Dženifer Gardner: ćerke Vajolet (6) i Serafinu (3) i osmomesečnog sina Semjuela. Iako snima filmove po celom svetu, kad je kod kuće Ben je potpuno posvećen potrebama svojih mališana, a nedavno je rekao da mu je karijera donela mnogo, ali mu ništa nije preče od njegove dece, dok je njegova supruga u jednom intervjuu otkrila da je Ben najbrižniji otac na svetu.

Dejvid Bekam
Jedan od najboljih fudbalera na svetu Dejvid Bekam sa suprugom Viktorijom ima tri sina i ćerku. U jednom intervjuu rekao je da najviše voli kada se posle napornog treninga ili utakmice vrati kući i zatekne celu porodicu na okupu. „Ponekad je teško živeti s tri dečaka, ali ništa se ne može uporediti sa osećajem koji imaš kada se vratiš kući i vidiš svoju decu i kad provodiš vreme sa njima. Ne postoji ništa bolje od toga, a ćerka Harper upotpunila je našu sreću."

Metju Mekonahi
Kao i većini, rođenje dece potpuno je preokrenulo život Metjua Mekonahija. Za svoju porodicu kaže da je vesela četvorka koja se neizmerno raduje još jednom članu pošto je Kamila u šestom mesecu trudnoće. Metju roditeljstvo opisuje kao „užasno zabavan, ali naporan posao" i priznaje da je strog otac.

Džoni Dep

Iako se nedavno razveo od Vanese Paradi, ovaj holivudski buntovnik uzoran je i brižan otac. Kada mu je ćerka završila u bolnici, Dep je prekinuo snimanje filma Svini Tod kako bi sve vreme bio uz nju. Kasnije je donirao milion funti toj bolnici i jedan dan je proveo s decom prerušen u kostim lika iz filma Pirati s Kariba. Za svoju decu, ćerku Lili Rouz i sina Džeka kaže da su doprinela da potpuno drugačije posmatra svrhu svog postojanja.

Mark Volberg
Mark sa suprugom Reom Duram, bivšom manekenkom, ima četvoro dece: osmogodišnju Elu, šestogodišnjeg Majkla, trogodišnjeg Brendona i jednoipogodišnju Grejs Margaret. Mark je 2001. godine osnovao fondaciju za prikupljanje i pružanje sredstava za razvoj mladih i njihovo obrazovanje.

Kolin Farel
Imidž Kolina Farela kao lošeg holivudskog dečka polako bledi, jer se ovaj talentovani glumac sve češće spominje u kategoriji najbrižnijih poznatih očeva. Već osam godina Kolin kao razlog i povod vraćanja u život bez poroka navodi svoja dva sina, trogodišnjeg Henrija i devetogodišnjeg Džejmsa.

M. P.