Broj 295
Početna > Zanimljivosti > Kako da ga zavedete

TDI kolumna

Kako da ga zavedete

Drage naše,
Znate za one fore - seksi donji veš, crveni karmin, skupa haljina...
E pa, zaboravite na sve to. Daleko od toga da na to muškarci ne padaju, ali stav i ponašanje su ono što će ih oboriti s nogu.

Osmehuj se -
Proverena fora, ali pažljivo! Često ume da se otrgne kontroli, jer ako samo jednom groknete što se, realno, dešava, očas posla ćete od umiljate dame koja se smeška postati neko s kim bi se vaš dragi takmičio u podrigivanju.

Poljubite njegov lakat - S obzirom na to da je naučno dokazano da čovek ne može da poljubi sopstveni lakat, zašto ne biste poljubili njegov? Okej, postoji šansa da će vas gledati kao kretena, ali isto tako možete biti i prva koja mu je to uradila.

Kontakt očima - To ne znači da bi trebalo da ih ukrštate onako kao kad smo bili mali, jer će u tom slučaju on vas gledati drugim očima ili vas neće gledati uopšte. Uputite mu pogled samouverene žene zavodnice, tome nijedan muškarac nikada nije odoleo.

Ne budite statični -
Potrudite se da menjate položaj u kojem se nalazite otprilike na pola sata. Sedite, ustanite, igrajte... Ovo može da izgleda neverovatno privlačno, ali takođe od vas može napraviti ludu Nastu sa besnim glistama u guzi, tako da budite oprezne.

Začarajte ga dodirom - Kad je kontakt već uspostavljen, kada krene razgovor i upoznavanje, dodirnite ga ovlaš po ruci, čak i blago oslanjanje na njega će učiniti pravo čudo. Samo da se razumemo, „osloniti se” ne znači „obesiti se oko vrata”, ipak je glupo da na prvom sastanku provali koliko imate kilograma, kad ste se već toliko potrudile da ih sakrijete.