Broj 294
Početna > Intervju > Žene su jednostavne

Dopisnik sa Marsa - Milan Mitrović

Žene su jednostavne

Mlada zvezda Granda tvrdi da žene nisu misterija, kaže da ne taktizira u ljubavi i otkriva šta muškarci žele od žena

Ana Sević te je pitala: „Šta muškarci najviše vole, kakve žene? I zašto zaboga ne spuštate dasku na WC šolji? "

Mislim da muškarci vole atraktivne žene, u svakom smislu te reči! A što se tiče te daske, nisam baš siguran da nijedan muškarac na ovom svetu ne spušta dasku, ipak ima izuzetaka.

Šta misliš da je najveći problem u današnjim vezama i muško-ženskoj komunikaciji, zašto se često ne razumemo?

To što se danas živi brzo. Svi smo u nekom haosu, da li zbog posla ili zbog nečeg drugog, ali dosta stvari se baš zbog tog ubrzanja shvati pogrešno i tu nastaje problem. Mislim da muškarci malo više jure za poslom i za novcem zbog finansijske sigurnosti jer je zaista današnje vreme ludo i nestabilno, dok žene malo manje obraćaju pažnju na to. Verovatno od silnog isparavanja lakova za nokte, farbi za kosu, i tako dalje.

Šta te intrigira kod žena, šta nikada nećeš razumeti kada je nežniji pol u pitanju?

Žene uglavnom ne znaju šta tačno žele, teško sebi postavljaju ciljeve u životu, neodlučne su. Jedan dan im je bitno jedno, drugi dan su već zaboravile šta im je juče bilo bitno i često se tako vrte ukrug. Mislim da žene nisu misterija, nego im odgovara da mi mislimo da jesu. U suštini, žene su veoma jednostavne.

A koja je najveća zabluda koju žene imaju o muškarcima?

Najveća zabluda i ujedno i opravdanje žena je to što su ubeđene da su svi muškarci isti.

Šta je bitno za dobar spoj muškarca i žene?

Najbitniji je iskren odnos, razgovor, poverenje i, naravno, hemija.

Šta, po tvom mišljenju, najviše može da usreći jednog muškarca, a šta ženu?

Mislim da muškarca može da usreći to kad zna da u svakom momentu može da pozove tu žensku osobu, da joj kaže da ga muči nešto, ili da je srećan zbog nečeg, da joj, recimo, dok sedi s društvom u kafani pusti pesmu preko telefona, da joj kaže da je voli, da zna da je ona uvek tu za njega. Muškarcima to zaista mnogo znači, to je na neki način odraz sigurnosti i poverenja u tu žensku osobu. Žene vole da znaju da su na prvom mestu, da su na neki način nedodirljive pored muškarca, da su one bitnije od tog istog muškarca, da im je sudopera prazna, nokti nalakirani, kosa bujna, da uvek imaju vremena za drugarice i za sebe, bez nekog opterećenja i pritiska njihovog muškarca. Ako žena ima takvog čoveka pored sebe, jedino što joj ostaje da se malo potrudi i sačuva istog.

Kada su po tebi žene najseksepilnije?

Čim otvore oči, čim se probude. Mislim da su žene tada najprirodnije i, samim tim, najprivlačnije, najseksepilnije.

Prema tvom iskustvu, na šta žene najviše padaju?

Na duhovitost, šarm, sigurnost, na uticaj muškarca u društvu.

Da li je u vezi važniji seks ili ljubav?

Mislim da u ljubavi ne postoji izraz seks. Vođenje ljubavi je nešto drugo, ono najlepše između dve osobe koje se vole. To ne može jedno bez drugog. U suprotnom, ako ovo prvo ne valja, nema tu ljubavi.

Šta žene ne znaju o muškarcima, a trebalo bi? Šta muškarci žele od žena?

Trebalo bi da znaju da mi sve saznamo, a da one to ne znaju. Jedino što muškarci traže od žena jeste da budu sigurni u njih, da nemaju povoda da sumnjaju da se tu možda pojavi i neki drugi muškarac.

 

Nešto sasvim lično

 

Da li taktiziraš u ljubavi?

Ako nekoga iskreno voliš, nemaš vremena da razmišljaš o taktiziranju. Možda smo mi muškarci po tom pitanju malo „osakaćeni" jer kad se zaljubimo izgubimo glavu, dok kod žena nije tako.

Vode li te u ljubavi razum ili osećanja?

Osećanja. Ako čovek radi nešto iz srca, ne može da pogreši.

Kada si se poslednji put stvarno potrudio oko neke devojke? Jesi li romantičan?

Kada mi neko zapadne za oko i ako smatram da je ta osoba vredna truda, ne prestajem da se trudim! Uvek tražim neki novi način, nekad to bude manje, nekad više romantično, ali u nekim granicama normale, ništa preterano.

Čime devojka može da te zadrži pored sebe, a šta može da te odbije?

Mora da bude pametna, požrtvovana, lepo vaspitana, pomalo bezobrazna, društvena, elokventna, iskrena i sigurna u sebe. Ne volim devojke koje su napadne, dosadne, previše namazane i nakinđurene, folirantkinje i na bilo koji način ograničene. 

 

Milica Prelević

Foto: Grand