Broj 294
Početna > Zanimljivosti > Zavodljiva lepotica - Ivana Božović

Modna Transformacija

Zavodljiva lepotica - Ivana Božović

Stručni tim modne transformacije „U stilu zvezde” započeo je novu sezonu s jednom od najlepših žena sveta. Studentkinja Ivana Božović poslala je prijavu u kojoj je poželela da izgleda poput Monike Beluči, pa pogledajte kako smo joj ispunili tu želju

VLADIMIR SIMIĆ - Hair guru

Pošto je Ivana došla u naš salon s dugom stepenastom kosom, prvi korak do izgleda Monike Beluči sa ove slike bilo je šišanje na paž do ramena. Zatim sam blago stepenovao kosu kako bi dobila na volumenu. Poput frizure sa slike, Ivaninu novu frizuru smo isfenirali na krupne lokne i fiksirali kosu lakom kako bi zadržali bujni izgled kose.

ANA PINK - Make up artist

Ivani sam prvo stavila tečni puder kao podlogu pa zatim blagi, kameni preko. Kako bismo postigli efekat Monike s priložene slike, najbitnije je bilo pojačati i naglasiti obrve a zatim postići efekat smoky eyes. Prvo se nanosi crna senka pa preko nje ajlajner, a zatim je celokupan izgled dočaran zlatkastim šajnerima. Poslednji detalj je Inglotov krv-crveni karmin.

IVANA JURČIĆ - Web design and photography

Volumen kose postigli smo korišćenjem ventilatora. Dramatično svetlo je takođe bilo veoma značajno za finalnu sliku, dok smo žućkastu boju tena u vintage stilu dobili u postprodukciji.


IVANA NIKOLIĆ - Nail artist

Na ovoj slici nokti Monike Beluči su u prvom planu, a da bismo postigli ovaj efekat, prvo sam joj nokte isturpijala na četvrtasti oblik. Zatim smo poliranjem nokatne ploče dobili pun sjaj. Poslednji korak je bilo lakiranje u boji votka-kavijar.