Broj 294
Početna > Zanimljivosti > Pet načina kako da ga naterate da vas ostavi

Kolumna TDI radija

Pet načina kako da ga naterate da vas ostavi

Muškarci nikada neće razumeti to što žene žele da ih čuju, da znaju gde su, da li su dobro, da li su pijani stigli kući, da jednostavno imaju taj nagon da brinu o njima i da im pokažu svaku emociju koju gaje. I to što ne razumeju počnite da koristite kao svoje najveće oružje ukoliko želite da ga se otarasite. Kad malo razmislite, ništa lakše, sve je na vašoj strani!

Pozivi

Ako se ne javi jednom ili vam odbije poziv, obavezno ga zovite još 20 puta minimum, dok mu se baterija ne isprazni i postane nedostupan. U korist vam dodatno ide ukoliko je u tom momentu na piću s drugarima, fudbalu, pokeru ili bilo čemu drugom u čemu možete da ga prekinete.

Dvadeset Četiri Časa

Znate da je pravilo svake veze da svaki partner ima dovoljno prostora za sebe? E, pa to ne dolazi u obzir. Ma kakvi, ajte, molim vas! Morate mu staviti do znanja da vam je jako bitno kako je on i gde se nalazi u svakom momentu, jer vam je stalo da delite svaki minut s njim 24 sata dnevno. U prevodu, smarajte ga što više.

Svadba

Realno, muškarci se danas plaše poziva za svadbu više nego nekada poziva za vojsku. To dalje

govori da samo pominjanje takve manifestacije stvara revolt kod vašeg muškarca i da bi pre u rat išao nego kod matičara, što je fenomenalno. Vi ipak želite da vas ostavi!

Beba

Šetajte sa njim po gradu i „slučajno” zastanite ispred radnje s garderobom za decu. Ako pređe preko toga, pređite i vi, ali na plan B. Fotošopirajte kako bi vaša zajednička deca izgledala, što, naravno, ne sme da propusti Fejsbuk i tagovanje vašeg izabranika.

Upoznavanje s roditeljima

I najukusnija čorba tvoje mame njemu će biti gorka kao pelin, a da ne govorimo o knedlama koje će gutati umesto rakije s tvojim tatom! Za sve postoji prvi put, ali valjalo bi da tvoj prvi u ovom slučaju bude i poslednji. Objašnjenje vam ne treba. Samo, drage naše, povedite računa da se na kraju ipak ne zaljubite! Znate kako kažu: „Ljubav je kao senka. Ako trčiš za njom, nikad je nećeš stići. Ako joj okreneš leđa, pratiće te” ili tako nekako.