Broj 294
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Ana Bebić

Kako se neguje Ana Bebić

Koliko pažnje posvećuješ koži lica i tela?

Kožu redovno negujem prirodnim pilinzima kojima se na pravi način i bez mnogo oštećenja oslobađam svih nečistoća. Volela bih da imam dovoljno slobodnog vremena i naviku da redovno idem na masaže, a verujem da će se to i desiti u budućnosti.

Kakve kreme koristiš?

Nikada nisam volela da svoje lice tretiram s mnogo hemije. Veoma je osetljivo i najčešće koristim dečje kreme jer su blage i lepo hidriraju moju kožu.

Kakvu šminku voliš?

Svaka dama mnogo lepše izgleda ukoliko na sebi ima bar maskaru i malo rumenila. Pristalica sam šminke u prirodnim tonovima, pa čak i na nastupima svoju kožu ne opterećujem s mnogo šminke.

Kako neguješ nokte?

Srećna sam što imam veoma čvrste nokte i nemam potrebu za nadogradnjom i gelovima za njihovo učvršćivanje. Ne koristim lakove u bež nijansi i one providne. Na ženi volim da vidim lepe nokte, a negovane ruke smatram prednošću i kod muškaraca.

Često menjaš frizuru?

Volim promene frizura, stajlinga... Izmenjala sam sve boje kose, plavu, ljubičastu, crvenu, crnu, ali sad sam se normalizovala da mi ne bi opala. Nastojim da je negujem i raznim maskama povratim jačinu vlasi.

Omiljeni parfem?

Parfeme biram na osnovu svog raspoloženja.