Broj 293
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Bojana Barović

Kako se neguje Bojana Barović

Kako negujete kožu lica i tela?
Mom licu najbolje prijaju hidratantne kreme marke Kanebo. Ne upotrebljavam noćne preparate, a zbog lošeg iskustva retko odlazim kod kozmetičara, a to samo govori da nemam problematičnu kožu. Još nisam intenzivno počela da koristim antiejdž preparate, osim onih za predeo oko očiju, od kojih biram Sisheido blagi gel jer ne prezasićuje kožu. Za telo koristim hidratantna mleka koja odavno najviše prijaju mojoj koži. Posle svakog tuširanja, najmanje dva puta dnevno, nanosim neki od proizvoda firme Ahava, čije sam čari blagotvornog dejstva otkrila tokom boravka u Americi. Nekoliko puta mesečno koristim pilinge.

Imate li svoje male tajne kada su lepota i nega u pitanju?

Volim da koristim sve iz prirode, maske od meda i maslinovog ulja, čistim lice aktivnim kiseonikom. Nedavno sam saznala da je ulje crnog maka fenomenalno za kožu.

Kako negujete kosu?
Koristim profesionalne preparate. Nanosim različite hranljive maske koje regenerišu ispucale krajeve. Planiram da stavim i keratin jer sam čula da je odličan za negu kose.

Idete li na manikir?
Ne odlazim na manikir jer su mi zanoktice veoma osetljive i takav tretman bi ih potpuno uništio. Koristim isključivo prirodne boje laka jer mi one najbolje stoje.

Da li trenirate?
Najčešće idem na jogu jer su u Njujorku i Los Anđelesu ljudi najviše zainteresovani za nju. Joga mi se dopada jer mi održava dobar tonus mišića, a ne iscrpljuje me poput teretane ili trčanja.

Hranite li se zdravo?
Trudim se da što zdraviju hranu unosim u organizam pa nemam potrebe da uzimam suplemente.

Imate li omiljeni parfem?
Često ih menjam, nemam omiljeni. Nisam opsednuta mirisima, poput nekih žena.

Pripremila Suzana Obradović