Broj 292
Početna > Zanimljivosti > Trendovi za jesen i zimu

Nokti

Trendovi za jesen i zimu

Misteriozne tamne boje, romantične roze i neodoljive metalik nijanse najviše će se nositi ove sezone

Nokti su kao prazno platno koje samo čeka da ga oslikamo svojom individualnošću i kreativnošću. Boje ove jeseni podsećaju na magiju, zabranjenu romansu, umetnost i printove koji su popularni i na odeći. Zato, bilo da se spremate za večernji izlazak, odlazak na kafu s prijateljicama ili posao, trendovi lakova za nokte ove jeseni će garantovati da budete primećeni.

Taman i misteriozan
Glavni trend ove sezone biće tamne, zavodljive, ženstvene boje kakve su tamnoljubičasta i crvena. Te nijanse su seksi i ženstvene, začinjene intrigom nečeg zabranjenog. Tamnije nijanse nosite na kraćim noktima jer na dugim noktima izgledaju neukusno.

Romantično, roze, prirodno
Iako su nijanse boje kože i roze uvek aktuelne na proleće, nosiće se i ove jeseni. I po tom pitanju sve je dozvoljeno, od skoro providnih lakova do intenzivnijih roze, belih i zlatnih nijansi. Prirodni nokti uvek su u trendu jer ih možete kombinovati uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Ombre
Trend prelivanja jedne boje iz tamnije u svetliju nijansu već nekoliko sezona je aktuelan na modnim pistama i ulicama gradova. Odaberite svoj omiljeni lak za nokte, nađite još dva iste boje, ali u svetlijim nijansama i spremni ste!

Sve vrste frenča
Francuski manikir ili popularnije frenč imao je u prošlim sezonama nekoliko varijacija, a ove jeseni sve se to nosi. Najpopularnija je kombinacija diskretne boje celog nokta i jarke ili tamne boje vrha nokta.

Umetničko platno
Nejl artisti pronašli su inspiraciju u najpoznatijim umetnicima. Pokušajte da koristite jarke boje da biste osmislili zanimljive uzorke. Cilj je da nokti izgledaju živahno i pomalo kompleksno.