Broj 292
Početna > Planeta > Pet stvari koje niste znali o Čejsu Krofordu

Pet stvari koje niste znali o Čejsu Krofordu

1. Kristofer Čejs Kroford rođen je 18. jula 1985. u Teksasu. U Dalasu je završio srednju školu, a bio je uspešan u američkom fudbalu i golfu. U 18. godini odlučuje da se preseli u Kaliforniju, gde upisuje novinarstvo, a paralelno sa studijama počinje i manekensku karijeru.
2. Nakon preseljenja, upisuje časove glume, a pre uloge u Tračari, koja ga je proslavila, snimio je dva niskobudžetna filma. Zahvaljujući ulozi Nejta Arčibalda, bogatog momka sa Aper Ist Sajda, Nejt je osvojio brojna ženska srca, ali i razne titule počev od „nove tinejdžerske senzacije" preko „zlatnog dečka Holivuda" do „najpoželjijeg neženje”.
3. Iako važi za finog i vaspitanog momka, u junu 2010. policija ga je privela zbog posedovanja marihuane. Nekako je uspeo da izbegne zatvor, a kasnije je priznao da je pogrešio i da se našao na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme.
4. Mada ne voli da priča o privatnom životu, zna se da je jedna od prvih i njegovih najdužih veza bila s pevačicom Keri Andervud. Zabavljao se s brojnim manekenkama, voditeljkama i glumicama.
5. I dok obožavaoci Tračare željno iščekuju da vide sa kim će na kraju završiti Nejt, Čejs i dalje puni novinske stupce. Pre nekoliko dana pisalo se da je otpočeo vezu s Pipom Midlton, sestrom vojvotkinje od Kembridža.