Broj 292
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Kristina Radenković

Kako se neguje Kristina Radenković

Čemu najviše pažnje posvećuješ kada su nega i lepota u pitanju?
Koži lica i tela. Često se šminkam pa uvek vodim računa da detaljno očistim lice posle skidanja šminke. Konačno sam pronašla kremu koja mi odgovara i ona je potpuno organska. Imam sreće s tenom pa ne moram često kod kozmetičara. Koža tela mi je prilično suva, te posle tuširanja bez mleka za telo ne mogu.

Brine li te pojava prvih bora?
Ne brine me. Svesna sam da sve ima svoj rok trajanja pa tako i elastičnost kože. Volim bore smejuljice, one su svedočanstva divnih životnih momenata.

Odlaziš li redovno na masaže i u spa centre?

Kada radim intenzivno, trudim se da odem na masažu kad god mogu. Kada sam pod stresom, leđa me peku i masaža je jedina pomoć. Spa centre ne volim, ni sama ne znam zašto - to parenje i ležanje mi dosadi posle deset minuta, dok u masaži uživam...

Vežbaš li?
Vežbam, ali neredovno, što je loše jer čim se ustalim na treninzima, vidi se rezultat. Les mills je program koji mi odgovara i ne menjam ga već tri godine.

Vodiš li računa o tome šta jedeš i koliko se trudiš da se zdravo hraniš?
Ako kažem da vodim računa, slagaću, kao i ako kažem da ne vodim. Nesumnjivo imam dosta sreće sa genetikom, a nisam ni ljubitelj slatkiša. Meso ne jedem, pa se moja ishrana svodi na voće, povrće, sir i hleb. Do tri jedem samo voće. Trudim se da dobro kombinujem namirnice, ali ima dana kad preteram s testom. Svi koji me poznaju znaju da nedeljom sama mogu da pojedem porodičnu picu!

Kako se boriš protiv celulita?
Anticelulit masažama, ali čim prestanem sa njima, pica učini svoje.

Kako glasi tvoj recept za negu kose?
Spavam s vezanom kosom. Otkad je noću vezujem na vrhu glave ona raste brže. To mi je otkrio moj frizer Dule i zahvalna sam mu na tome. Bar dva puta mesečno stavim jače pakovanje, a šišam je na dva meseca i to samo jedan santimetar. Ne dam više.

Omiljeni parfem?
Mislim da će to zauvek ostati Diorov Pure poison.

Pripremila Suzana Obradović