Broj 292
Početna > Zanimljivosti > Bonton u krevetu

Kolumna TDI radija

Bonton u krevetu

Ako mislite da je voditi ljubav lako, grdno ste se zeznuli. Postoji čitav niz pravila, pa, dragi momci i drage devojke, ako za Boga znate, ispoštujte barem dva.

Budi čist/a
Preklinjemo! Žene, davno smo završili sa porno-filmovima osamdesetih. Nije seksi imati šumu dole ili na pazuhu. Napada se isključivo raskrčen teren.
Muškarci, najmanje što možete da uradite jeste da isečete nokte na nogama, dlake iz nosa, a i „vršnjak” se pere, ne luftira se.

Čarape
Žena u čarapama u 95 odsto slučajeva izgleda seksi. Da se razumemo, čarape sa halterima, ne vunene.
Muškarci, bele čarape na sportskom terenu su hot! U spavaćoj sobi, stvarno nije bitno da čistoću svojih podova vidim na vašim stopalima. Podseća me na obaveze koje nimalo nisu seksi.

Poštuj tuđe želje
Ne znam da li ste čule, ali svaki put kada neka devojka odbije da muškarca oralno zadovolji, tamo negde daleko jedan mali slatki zeka umre od tuge. Imajte milosti.
Prema istraživanjima, žene teže dolaze do orgazma. Bilo bi okej da se malo više (čitaj duže) pozabavite tim „problemom”. Znate ono, predigra i te fore, ako se uopšte sećate šta je to.

Ne pričaj gluposti
Drage moje, neko voli tišinu, neko razgovor tokom seksa. Ipak, povedite računa o tome šta pričate. Da plafon treba da se okreči, to mogu da čujem i kasnije.
Muškarci, ne hvalite se, to nikoga ne uzbuđuje osim možda vas samih. „Pas koji laje ne ujeda", kaže narodna izreka. Zato - ćuti i radi.

Ne pitaj kako je bilo
Nikada ne pitaj muškarca kako je bilo, nego preuzmi inicijativu i reci mu kako je fenomenalan, kako ti se vrti u glavi i tome slično. Žalbe ostavite za drugarice. Ionako ćete im sve ispričati.
Muškarci, ja poštujem da ste vi sa Marsa, a mi sa Venere. Ipak, ni na jednoj jedinoj planeti nije prihvatljivo da posle seksa ustanete usplahireni i uzbuđeni, podignete šaku u pravcu svoje dame i kažete „baci petaka". Osim možda na planeti majmuna.