Broj 291
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Danina Jeftić

Kako se neguje Danina Jeftić

Koliko pažnje posvećuješ nezi lica i tela?
Minimalno, srećom imam čistu kožu pa mi tretmani nisu potrebni. Svakodnevno je negujem tako što na nju redovno nanosim hidratantne kreme i redovno je čistim.

Pripremaš li polako svoju kožu za dolazak jeseni?
Posle mora sam uradila neke pilinge i kod kozmetičara otišla na nekoliko tretmana čišćenja kože lica.

Koji je najbolji savet koji si dobila kada je nega u pitanju?
Da uvek pre spavanja, kao i posle predstava i snimanja, skidam šminku. Osim toga, savetovano mi je i da pazim kako moje lice reaguje na pozorišnu šminku, jer je nekada nosim i po 12 sati. U slučaju da mi ne odgovara, nosim svoju šminku.

U kojoj meri se privatno šminkaš?
Trudim se da izbegavam puder i najčešće koristim samo crni krejon, maskaru i sjaj. Za izlaske najčešće eksperimentišem sa senkama.

Na koji način brineš o kosi?
Na snimanju filma Montevideo morala sam stalno da imam lokne, a moja kosa je teška i neposlušna pa su lokne konstantno padale. Zbog toga su frizeri odlučili da mi stave mini-val da bi olakšali pripreme za snimanje. Nažalost, neposredno pre toga sam ofarbala kosu, tako da smo je tim mini-valom prilično oštetili. Zbog toga se isušila pa je sada uopšte ne feniram posle pranja, puštam je da se prirodno osuši. Nekoliko puta sam stavljala pakovanje iz kućne radinosti od maslinovog ulja i jaja. Onda sam čula da maslinovo ulje isušuje kosu, pa sam prestala... i tako u krug. Od maski za kosu najčešće koristim Švarckopf i Loreal.

Omiljeni parfemi?

Gucci by Gucci i Dolce&Gabbana One.

Pripremila Suzana Obradović