Broj 290
Početna > Zanimljivosti > Seksi profesije

Istraživanja

Seksi profesije

Koje su seksualno najaktivnije profesije? U oštroj konkurenciji našli su se baštovani, vatrogasci ali istraživanja pokazuju da su na prvom mestu piloti

10. Fitnes trener
Vreme provedeno u teretani rezultira savršeno oblikovanim telom, što će ženama kad ga pogledaju izazvati širok osmeh na licu.

9. Kuvar
Ovaj muškarac će vam omogućiti romantičnu večeru vaših snova... i to često.

8. Glumac

Glumci i pevači su predmet maštanja žena širom sveta. Bilo da sanjate o nežnoj duši ili buntovniku, u ovoj kategoriji ima prostora za svačiji ukus.

7. Baštovan
Mlad baštovan mišićavog tela (valjda ih samo takve znamo iz filmova) san je mnogih žena. Da li su za to krivi baš filmovi u kojima bogate gazdarice maštaju o zgodnom, mladom momku koji održava njihov dom ili jednostavno sam pogled na njih budi fantaziju, ostavljamo vam da razmislite.

6. Advokat

Sa advokatom se povezuju uspeh, inteligencija i sigurnost koji u kombinaciji sa elegantnim odelom, urednom frizurom i bradom, ali i debelim novčanikom, ovu profesiju stavljaju na šesto mesto.

5. Doktor

Uniforme su uvek bile plod ženske fantazije. Muškarci u belom mantilu simbolizuju kontrolu i moć, što je ponekad kod žena mnogo važnije od fizičkog izgleda.

4. Vatrogasac

Ova profesija od pamtiveka mami ženske uzdahe. Snažan muškarac koji može da vas zaštiti u svakom trenutku, fantazija je za žene. I njih iz filmova i serija znamo kao mišićave, moćne alfa-mužjake.

3. Policajac

Čuvari reda, pogotovo oni u specijalnim jedinicama, izbor su žena koje žele da se osećaju sigurno i zaštićeno. Iako u 21. veku žene žele samostalnost, većina će se složiti da je ponekad lepo da znate da se neko brine o vama i čuva vas.

2. Sportista
Sportisti, njihova savršena tela i moto „u zdravom telu, zdrav duh", mnogim ženama su neodoljivi. A još ako je reč o fudbalerima i njihovim debelim bankovnim računima, fantaziji nema kraja.

1. Pilot

Ova profesija je na samom vrhu još od prvog poletanja u nebeske visine, a dodatno ju je još začinio i Tom Kruz u filmu Top Gan. Bilo da se radi o civilnom ili vojnom, fantazija o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi ili kombinezonu koji vlada ogromnom letelicom nema kraja.

Ž. M.