Broj 286
Početna > Zanimljivosti > Brzo i eksplozivno

Probudite strasti

Brzo i eksplozivno

Sećate li se kada ste se poslednji put vi i vaš partner u krevetu, ne mareći za vreme, prepustili samo jedno drugome? Zbog brzog tempa života verovatno su ti trenuci mnogima tek retke epizode. Na sreću, postoje super rešenja za parove koji nemaju vremena

Lako je probuditi strast ako se osećate seksi i ako imate samopouzdanja. Način na koji o sebi razmišljate utiče i na osećaje koje imate prema sebi i svom telu. Što više komplimenata sebi dajete, osećaćete se sve privlačnije. Ako sebi budete ponavljali da imate meku kožu ili lepe grudi, i u staroj trenerci i vrećastoj majici možete osetiti požudu i spremnost na brzi seks.

Ljubav na novim mestima
Kada vas obuzme strast, zaboravite na spavaću sobu i prepustite se užitku u skrivenom dvorištu, u kuhinji, ispod vrućeg tuša ili, ako ste baš skloni egzibicionizmu, u nekom zabačenom kutku nepoznatog haustora. Nova i riskantna mesta (na kojima morate paziti da vas ne uhvate) poboljšaće i predigru jer će vam se čula dodatno izoštriti. Brz seks u javnosti, naravno, na diskretnim mestima, dodaće element opasnosti koji će vas primorati da osetite svaki dodir, ukus i miris dok vam se adrenalin podiže.

Prečicom do vrhunca

U seksu na brzaka nema mnogo vremena za predigru. Zato uzmite stvar u svoje ruke i pođite prečicom prema vrhuncu. Naravno da vas vaš frajer najviše uzbuđuje, ali svako najbolje zna svoje telo, pa zašto ne ubrzati stvari, kad je već reč o seksu na brzaka.

Prepustite se maštanju

Ako se osećate uzbuđeno, a sami ste i čekate svog dragog ili dragu, zamišljajte scenario koji biste hteli da se ostvari. Zamišljanje intimnog čina će povećati vaše uzbuđenje i približiti vas seksualnom vrhuncu i pre nego što se dogodi. Neka istraživanja su pokazala da ukoliko zamišljate sami sebe u seksi situacijama, možete stimulisati neka čula na telu kao da ste stvarno u seksualnom činu.

S. O.