Broj 285
Početna > Zanimljivosti > Stvarno smaraš

ŠTA ON NE ŽELI DA ČUJE

Stvarno smaraš

Žene nikako da nauče da svojim partnerima moraju jasno da kažu šta misle i osećaju, bez skrivenih poruka, dok muškarci nikada neće usavršiti veštinu čitanja između redova

Postoje određene stvari koje muškarci jednostavno ne žele da čuju, a „idemo u šoping" je svakako jedna od tih rečenica. Čim to čuju, u glavi odmah vide izgubljeno celo popodne ispred ženskih garderoba, a mnogo interesantnije bi im bilo da sede kod kuće i gledaju neku utakmicu. Evo nekoliko rečenica i pitanja od kojih im nikada neće biti prijatno, ma koliko da ste zajedno.

Razmišljala sam... Ovakav početak rečenice znači nešto ozbiljno. Ili se radi o razmišljanjima o braku ili o gorkom kraju veze. Slične fraze uključuju pitanja poput: Zašto me voliš?, Da li si razmišljao o našoj budućnosti itd.

Budi muško! Ništa ne boli kao dovođenje u pitanje njihove muškosti. I zato to nikad, ali nikada nemojte raditi. Osim ako ne želite da ga povredite i okončate vezu.

Moji roditelji žele da te upoznaju! Ova izjava može da znači da vam je mnogo stalo do partnera pa želite da ga i vaša porodica upozna, ali muškarci se najčešće uplaše ove rečenice, pa zato pazite na koji način i kada ćete mu je izgovoriti.

Boli me glava! Čim ovo čuju, muškarci odmah pomisle da koristite izgovore da ne biste vodili ljubav. Budite iskrenije! Ako niste raspoložene za seks, recite to jasno i glasno umesto da koristite neke otrcane fraze.

Moj bivši to nije nikada radio! Nikada, ali nikada nemojte svog dečka porediti s bivšim. Zamislite obrnutu situaciju. Kako bi bilo da vam kaže da je njegova bivša bila zanimljivija u krevetu!?

O čemu razmišljaš? Žene su znatiželjne po prirodi i žele da znaju svaku mušku misao, dok su muškarci jednostavno drugačiji i nemaju potrebu da pričaju o svakoj sitnici emocionalnog života. A nekada jednostavno ne razmišljaju ni o čemu.

Da li ti je zgodna ova devojka? Ako odgovori sa 'da' mnoge žene će se naduriti. Ako ipak odgovori 'ne', vrlo verovatno mu nećete poverovati. Gledanje nije zabranjeno i žene treba da se pomire sa tim.

Zar ništa ne primećuješ na meni? Muškarci ne zapažaju detalje i jednostavno neće primetiti ako ste skratili kosu ili kupili neki novi komad garderobe.

Moramo da razgovaramo! Ovu rečenicu muškarci doživljavaju negativno i prvo im padne na pamet da se radi o nekom problemu u vezi.

Moja drugarica je trudna/verena. Ukoliko ovu rečenicu izgovorite tugaljivim glasom, odmah će pomisliti da je sledeće pitanje: „Kada ćemo se mi veriti?" Međutim, sve će biti u redu ako mu normalno saopštite radosnu vest.

S. O.