Broj 284
Početna > Zanimljivosti > Zavedi je rečima

Šta svaka žena želi da čuje

Zavedi je rečima

Poznato je da žene često imaju nerealna očekivanja kad je reč o muško-ženskim odnosima, ali postoje neki zahtevi koje bi zaljubljeni muškarci trebalo da ispune

Vaša pažnja u važnim trenucima
Ako ona prolazi emotivnu krizu, nemojte da je ostavite i da odete sa prijatejima na pivo, jer ne znate da se nosite s njenom tugom. Možda je vama lakše da izađete napolje i da je pustite da se isplače, ali ona će ceniti ako samo ostanete uz nju i u tišini je zagrlite.

Komplimenti koje kažete jasno i glasno
Žene žele nešto više od osmeha i namigivanja. Žele da im kažete da još izgledaju neodoljivo privlačno.

Lepo ponašanje
Iako ste je osvojili već nakon prvog pozdrava, to ne znači da sad možete da se ponašate kako hoćete. Lepi maniri su uvek dobrodošli i žene zaslužuju i trebaju takvo ponašanje.

Istine i laži
Neće vas ubiti ako joj prećutite da vam njena mama ide na živce ili da joj ručak baš nije ispao najbolje. Sitna zaobilaženja istine nekad su dobra za vezu. S druge strane, važne stvari ne smete da prećutite.

Potvrda veze
Umesto statusa „single“, na Fejsbuku obavezno definišite svoj status kao „in relationship“. Elektronska izdaja boli skoro koliko i prava. Ako ne želite da priznate da ste u vezi, verovatno ostavljate sebi prostora za još nekoga.

Snažna volja
Znamo da žene nisu lake i da su često prezahtevne, ali pokušajte da joj nikada ne kažete da je nesnosna jer ima PMS. To je dozvoljeno da kažete samo ako ona sama prizna da puca po šavovima zbog PMS. Ali, čak i tada bi trebalo samo da se smeškate i da klimate glavom.

 

S. O.