Broj 283
Početna > Zanimljivosti > Oborite ga s nogu

Pet načina koketiranja

Oborite ga s nogu

Muškarci, kao i žene, vole flertovanje. Ako niste naročito vični flertu, pokušajte da u svom osvajačkom pohodu primenite ovih pet načina koji će vam pomoći da osvojite većinu muških srca

Kad su u pitanju seks i veze, puno toga se pisalo o jednostavnosti muškaraca i kompleksnosti žena. Zato, kada je očijukanje sa suprotnim polom u pitanju, važi ista formula – muškarci žele da im se stvari direktno kažu. To će možda upaliti kod nekih pojedinaca u određenim situacijama, ali istina je da muškarci, isto kao i žene, vole da flertuju. Iako je svaki muškarac jedinstven, postoje neke generalne stvari koje većina njih voli.

1. Priđite mu
Pravilo koje pali kod 95 odsto muškaraca jeste da oni vole kada žena preuzme kontrolu i prva priđe muškarcu. Jednostavno dođite do njega, pozdravite ga i započnite razgovor. S tom taktikom ne možete da pogrešite sve dok početni razgovor zadržite na ležernim i zabavnim temama. S velikim i iskrenim osmehom možete daleko da dogurate.

2. Zadirkujte ga
Budite razigrane, zabavne i ležerne, drugim rečima, ne morate da impresionirate dečka svojim znanjem iz književnosti, automobilizma ili fudbala, umesto toga samo budite opušteni. Takođe, budite spremni da prihvatite šalu na svoj račun.

3. Slušajte ga kada priča
Nakon upoznavanja i priče vreme je da pređete i na nešto ozbiljniji razgovor. Pokušajte da ne vodite samo vi glavnu reč, dajte i njemu priliku da kaže nešto i slušajte šta vam govori. Najbolje je da mu postavite onoliko pitanja na koliko ste ih i sami odgovorili. To će mu pokazati da imate razumevanja i za njegove potrebe.

4. Pitajte ga da li vežba

Pogledajte ga u oči i pitajte ga: „Kojim sportom se baviš? Super izgledaš". Iako većina muškaraca ne provodi vreme ispred ogledala osećajući se loše što nema telo manekenskih proporcija, svakako im prija kompliment na račun izgleda. Kada je njegovo telo u pitanju, laskanjem ćete daleko dogurati.

5. Dodirnite ga
Nežno i polako mu dodirnite ruku, nogu ili leđa, važno je samo da ne budete previše navalentni. Isto kao i s govorom, u ovoj situaciji manje je više, odnosno vaš blagi dodir ili milovanje daće mu do znanja da ste zainteresovani.

S. O.