Broj 282
Početna > Zanimljivosti > Seks na jednu noć

Pet razloga

Seks na jednu noć

Iako su se mnogi barem jednom u životu upustili u avanturu pod nazivom „seks na jednu noć", retko ko će to priznati, jer takvo ponašanje nije u skladu s društvenim normama. Ipak, to ne znači da mora biti loše

Mnogo toga možemo naučiti o sebi kroz isključivo fizički kontakt s drugom osobom. Žene naročito mogu izvući važne poruke o tome da seks ne znači uvek i vođenje ljubavi.


1. Zdrav seks

Kad god imate seks, to činite da biste se dobro osećali. To može značiti da ćete to uraditi sa osobom koju volite i kojoj verujete, ali i s potpunim strancem kog verovatno više nikad nećete sresti. Ako je užitak i zabava jedino što vam je u nekom trenutku potrebno, nema razloga da sebi ne priuštite seks na jednu noć.

2. Kajanje je traćenje energije
Potpuno je besmisleno kajati se zbog avanture na jednu noć. Ako ste koristili zaštitu i bili fizički bezbedni i uz sve to imali odličan seks, nemate zbog čega da se kajete.
Mali izlet ne znači da ste moralno posrnuli. Ako se pak plašite osude društva, zapitajte se da li vredi puštati drugima da vam upravljaju životom i donose odluke umesto vas.

3. Seks sa strancem je iskren

Seks s potpunim strancem je možda i najiskreniji fizički kontakt između dvoje ljudi, jer nije vođen skrivenim motivima ili igrama moći. Sve što postoji je vaš užitak, i to potpuno otvoren i iskren, bez ikakvih očekivanja.

4. Ne troši vas emocionalno
Kada se emotivno vežete za neku osobu, to može da vas iscrpi, naročito ako zauzvrat ne dobijate mnogo toga.
Međutim, u seksu na jedno veče nema vremena za buđenje osećanja, ranjivost i sumnje. Dobijete ono što poželite i idete dalje.

5. Nema gubljenja vremena
Jedna od najboljih stvari kada je reč o seksu na jednu noć jeste to što ne morate do tančina da procenjujete da li je ta osoba za vas ili vi za nju. Njegova svrha je malo zabave i uživanja bez prethodnog upoznavanja, bezbrojnih izlazaka i razmenjivanja poruka.

Zapamtite da seks na jednu noć treba da bude vaša dobrovoljna odluka, nešto u čemu ćete uživati, uz obavezno korišćenje zaštite.