Broj 282
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Marija Lazić

Kako se neguje Marija Lazić

Čemu najviše pažnje posvećuješ kada su nega i lepota u pitanju?
Svemu! Kao i u profesionalnom smislu, bolesni sam perfekcionista i kada su nega i lepota u pitanju. Ne zapostavljam nijedan deo tela, a obožavam kupke i mleka. Fetiš su mi nokti i kosa i ne dozvoljavam sebi luksuz da oni ne budu sređeni. Takođe, veoma je bitan ten i nežna koža. Preterujem i tu, tako da mi najobičnije niveino mleko za telo traje najviše nedelju dana, ipak, zadovoljna sam jer vidim rezultate.

Umoriš li se ponekad od šminke budući da voditeljski poziv zahteva puno mejkapa?
Uvek sam umorna od šminke i mrzim je. To znaju i moje šminkerke koje su očajne jer im ne dozvoljavam da preteruju sa senkama, rumenilom i puderom a zapravo je scenska šminka neophodna pod jakim reflektorima. Moja lična šminkerka Sonja jedina ume da izađe na kraj sa mnom i mojim željama, da budem scenski našminkana a opet diskretno. Privatno se gotovo uopšte ne šminkam, samo stavim malo maskare i bronzera.

Koristiš li posebne preparate za kosu i kožu tokom leta, kako se štitiš od sunca?
Ja sam dete leta, jedan Lav koji obožava sunce i ne krije se od njega već ga mamim. Obavezno kupim neku kremu s visokim faktorom ali mi ona do kraja leta ostane u torbi a ja se mackam maslinovim uljem da bih pocrnela što više. Kosu koja mi je blago talasasta ispravljam i negujem američkim keratinom i to mi je pravo otkriće, jer se više uopšte ne feniram.

Kada treba da se skockaš za deset minuta, šta uradiš?
Obučem štikletine, farmerke, belu atlet-majicu i vežem konjski rep. Ukoliko je dan, neophodne su i mačkaste naočare.

Koje su ti omiljene mirisne note tokom letnjih meseci?

Koristim isključivo Diorove parfeme, već godinama Miss Dior sherie, zimi Addict. Obožavam i Chopard cashmire.

Suzana Obradović