Broj 280
Početna > Zanimljivosti > Seksualni bonton

Deset zlatnih pravila

Seksualni bonton

U seksu postoje neka pravila koja morate poštovati ako ne želite da devojke beže od vas

1. Vodi računa o higijeni.
Žene se za vas briju, depiliraju, šminkaju, mackaju... Najmanje što možete da uradite da vam koža, zubi, uši budu savršeno čisti. Uklonite dlake iz nosa i ušiju.

2. Odigraj šmekerski predigru - to počinje mnogo pre nego što skineš pantalone. Sastoji se od govora, pokreta, nežnih dodira. Tek kada vidiš da je pravi trenutak, pređi na stvar.

3. U krevetu budi go - zvuči smešno, ali neki muškarci u krevetu nose čarape! Go čovek u čarapama je u najmanju ruku smešan.

4. Ne naređuj! - ako ne umeš spontano i nežno da izmanevrišeš partnerku u položaje koji ti prijaju, nemoj ni slučajno da koristiš rečenice tipa: „Sad me uhvati tu" ili „Digni nogu", to će srušiti čaroliju.

5. Ne guraj joj glavu dole - to nikome nije donelo medalju za nežnost. Ako ne kapira šta želiš, stavi joj nežno prst u usta ili je nežno i stidljivo pitaj, birajući reči.

6. Ne pričaj gluposti - „Ko je baja", „Hodaćeš na rukama" to ne pali nikoga!

7. Reaguj - stenjanje i zvuci uzbuđenja su prirodni i partnerki govore da uživaš. Ne urlaj, ne vrišti i, naravno, upozori je da si blizu.

8. Ne postavljaj glupa pitanja - „Kako je bilo", „Ti ne ideš u teretanu", „Jesam li bolji od tvog bivšeg" dobar su razlog da ti se ukloni moć govora.

9. Ostani u krevetu - nemoj da iskočiš, obučeš se, proveriš poštu na kompjuteru, uključiš telefon da vidiš ko te zvao i nestaneš.

10. Nemoj da zaspiš - to je prirodno, ali ako „nateraš" sebe da popričate, napad spavanja će proći za nekoliko minuta. „Ostani" ne znači „ostani onesvešćen".