Broj 280
Početna > Zanimljivosti > Kako se neguje Sanja Lubardić

Kako se neguje Sanja Lubardić

Kako negujete kožu lica?
Moja koža je suva i osetljiva, pritom sam vrlo svetle puti i nije mi bilo lako da pronađem pravi recept za negu. Godinama koristim hidratantnu kremu kada je hladnije vreme, a leti pre izlaska iz kuće samo naprskam tečni kiseonik u spreju na čisto lice i izlazim bez šminke.

Da li ste nekada imali dermatološke probleme zbog teške šminke koju nosite na poslu?
Ne volim da se šminkam, to mi je najveći problem! Privatno, nikad se ne šminkam. Mlaka voda i blagi sapun sa hidratantnim dodacima najbolje mi čiste lice posle emisije.

Na letovanje u neseseru obavezno ponesete?
Zapravo, gde god idem nosim tri nesesera: putnu apoteku, higijenu i kozmetiku. Ni na vikend ne idem bez svog Dove sapuna, a na more uvek sa Nivea mlekom sa najvišim zaštitnim faktorom, iako sam uvek u hladu.

Vodite li računa o ishrani? Vežbate li redovno?
Moje pravilo je da jedem samo ono što raste u Srbiji zato što verujem da podneblje na kojem živi daje čoveku sve što mu je potrebno. Dve trećine godine postim, pijem puno vode i retko jedem slatko. Svakog dana šetam najmanje jedan sat i često plivam. Ne pušim i nikad ne pijem alkohol.

Kako negujete kosu?
Prirodno imam kovrdžavu crvenkastu kosu, pa možete da zamislite koji je trud potreban da budem plavuša s ravnom! Rado se igram sa nijansama, od boje meda do platinaste.

Po vašem mišljenju, šta je dobar primer negovane žene?

Jednostavnost je najvažnija! Svaka žena može da ima čistu kosu, sređene nokte i zdrav osmeh. I to je dovoljno. Pitajte muškarce.

Pripremila Suzana Obradović