Broj 279
Početna > Zanimljivosti > Šargarepa za dobrog ljubavnika

Povrće i voće otkrivaju seksualnost

Šargarepa za dobrog ljubavnika

„Reci mi šta jedeš i reći ću ti kakav si", misao je japanskog naučnika, tvorca posebne vrste psihologije koja na osnovu omiljenog voća i povrća otkriva tajne seksualnosti

Japanski naučnik Kiči Kurijama tvrdi da omiljeno voće i povrće nepogrešivo otkrivaju seksualni apetit, maštovitost, spremnost da se prilagodimo životu udvoje. Povrće, tvrdi, više karakteriše muškarce, dok je ženu lakše „razotkriti" prema omiljenom voću.

Celer za osvajača
Po ovom tumačenju, celer jedu „osvajači", dominantne osobe kojima monogamija nije jača strana. Oni vole da zavode, dobro i moćno izgledaju, pa im povrće koje troši više kalorija nego što daje odlično pristaje. Suprotno od njih, oni koji vole šparglu izrazito su emocionalni, pa su im ljubav i odanost na prvom mestu i teško praštaju prevare.
Muškarci koji vole grašak znaju šta hoće i znaju kako da do toga dođu, dok ukus krastavca prija onima koji imaju više sreće u poslu nego u ljubavi.

Mešana salata
Spanać vole izuzetni ljubavnici, strastveni muškarci koji zavode s neverovatnom lakoćom. Oni obično vole i šargarepu i krompir, povrće koje, takođe, odaje ljubavnika koji se pamti. Ako želite dugu vezu, mirnu luku i izvesnost, čuvajte se ovih muškaraca, lako će vam slomiti srce. Svestrani, pouzdani i staloženi partneri ne mogu da odole ukusu zelene salate.

Trešnje za svađalicu
Što se tiče dama, ako želite udavaču, izaberite devojku koja voli jabuke. One će biti idealne supruge i majke. Jagode vole kokete, neodoljive zavodnice koje muškarca toliko zalude da ih večno pamti. Teško će se smiriti jer vole slobodu iznad svega, ali čak i ako se desi da se udaju, partner mora mnogo da se trudi oko njih. Kruške vole žene koje sve prepuštaju muškarcu, dok banana otkriva vernu ženu, maštovitu u seksu. Trešnje jedu svađalice, žene britke pameti i jezika. S njima u vezi nikad nije lako. Žene koje vole grožđe u mladosti jure užitke, žive za trenutak, ali se vremenom pretvaraju u idealne životne saputnice, jer su jake i samostalne. Šljiva ima ukus strasti, pa će vam ljudi koji vole ovo voće pružiti nezaboravno seksualno iskustvo.